Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4.Bölüm 2. Fragmanı izle

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni bölümü 10 Nisan Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2018 01:30

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ve Çetin Tekindor gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi bu hafta yayınlanacak mı?Her bölümü soluksuz izlenen diziyle ilgili fragman ve tüyoları sitemizde bulabilirsiniz. Mehmed Bir Cihan Fatihi son fragmanı yayınlandı!

Yeni bölümü büyük bir merakla beklenen dizide neler yaşanacağını www.trhaberler.com sayfasından öğrenebilirsiniz.



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Konstantinos, Haçlı Birliği yaratmak için harekete geçiyor! Sultan Mehmed, gizli kapılar ardında Konstantiniyye’nin fethi için çalışmaya devam etmektedir. Çandarlı'nın ise Sultan Mehmed’i zapturapt altına almak için başka hesapları vardır. Bu hesaplardan Sultan Mehmed’in annesi yerine koyduğu Mara Hatun da nasibini alacaktır.

Ama fetih yolundaki en büyük tehlike bu değildir. Konstantinos yeni bir Haçlı birliği yaratmak niyetindedir. Bunu engellemek isteyen Sultan Mehmed, kimsenin aklına gelmeyecek, son derece tehlikeli bir işe girişecektir.







Yorumlar