Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Mecliste kavgaya karışan milletvekili Zafer Işık kimdir, kaç yaşında, nereli?

Zafer Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? Meclis’te yaşanan gerginlik sonucunda AK Parti Milletvekili Zafer Işık ile ve İYİ Partili vekil Hüseyin Örs arasında yumruklu kavga meydana geldi. Bütçe görüşmelerinin ikinci gününde yaşanan gerginliğin ardından İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Peki, Zafer Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? Zafer Işık biyografisi…

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2022 20:20

AK Partili milletvekili Zafer Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? TBMMbütçe görüşmeleri sırasında yaşanan yumruklu kavgadaki isimlerden birisi olan Zafer Işık kimdir? AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile yumruklaştığı belirtildi.

NE OLDU?
İYİ Parti Milletvekili Ümit Feyyaz grup adına konuşma yaparken, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışma sonrası Meclis Başkanı Mustafa Şentop oturuma ara verdi.

Ara sırasında yaşanan kavgada, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık'ın İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'le yumruklaştığı iddia edildi.

HÜSEYİN ÖRS YOĞUN BAKIMA ALINDI
Bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada yaralanan İYİ Partili Hüseyin Örs, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. 

ZAFER IŞIK KİMDİR?
1972 yılında Bursa’nın Gemlik ilçesinde dünyaya gelen 27. dönem AK Parti milletvekili Zafer Işık, 2002 yılından bu yana denizcilik, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerini yönetti.

2 dönem Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliğine seçilerek Meclis Başkanvekilliği ve TOBB Genel Kurul Delegeliği yapan Zafer Işık, AK PARTİ Gemlik İlçe Ekonomi İşleri Başkanlığı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı ve Gemlik İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.

İlim Yayma Cemiyeti Gemlik Şubesi, Gemlikspor, Gemlik Yelken Kulübü, Gemlik Belediye Spor, Gemlik Basket Spor Kulübünde ve Gemlik Artvinliler Derneğinde çeşitli görevler yaptı.

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Katip Üyesi ve Parlamentolararası Kosova Dostluk Grubu Başkanlığı ile Gürcistan Dostluk Grubu Başkanvekilliği ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu üyesi olarak görev yapıyor.

Işık, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Etiketler zafer ışık
Yorumlar