Anasayfa /  Eğitim

Meb'den Açık öğretim okulu öğrencilerine sms uyarısı

Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından Açık Öğretim Okulları öğrencileri için duyuru yayımlandı. Açık Öğretim Okullarında öğrenim gören öğrenciler cep telefon bilgilerinin güncel olması gerektiği konusunda uyarıldı.

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2017 10:48

Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından Açık Öğretim Okulları (AÖO) öğrencileri için duyuru yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün resmi internet adresinden yapılan açıklama ile Açık Öğretim Okullarında öğrenim gören öğrencilerin kayıt, sınav tarihleri ve yeni uygulamalar gibi konularda SMS yoluyla bilgilendirildiği hatırlatıldı.

Bu SMS’ler öğrencilerin Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sisteminde kayıtlı bulunan cep telefonlarına gönderildiği vurgulanarak, bilgilendirme SMS´lerin ulaşabilmesi için öğrencilerin Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sisteminde kayıtlı bulunan cep telefon bilgilerinin güncel olması gerektiği belirtildi.Açık Öğretim Okullarında öğrenim gören öğrencilerin ileride herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve okulları ile ilgili güncel duyuruları takip edebilmeleri için Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sistemine öğrenci girişinden kendi şifreleri ile girerek veya irtibat bürolarına (Halk Eğitimi Merkezleri, Meslekî Eğitim Merkezleri Anadolu İmam Hatip Liseleri, Meslekî ve Teknik Anadolu Liseleri) şahsen başvurarak telefon numaralarını güncellemeleri gerektiği açıklandı


Yorumlar