Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'ten elenen yarışmacı'dan flaş bir açıklama! Linç edildim... Masterchef’te kim elendi?

MasterChef'te kim elendi? Sorusu dün yayınlanan 18 Ekim 2020 tarihli MasterChef son bölümünde yanıtını buldu. Hafta boyunca mücadelesi verilen 3 dokunulmazlık oyunu sonrası belirlenen 6 eleme adayı, yarışmada en azından 1 hafta daha kalabilmek adına ellerinden geleni yaptı ancak bir isim diğerlerine göre daha başarısızdı ve programa veda etti. Peki Masterchef eleme adayları, programın son bölümünde neler yaşadı? Hangi yemekleri yaptı? Kimin Masterchef macerası sona erdi.

MasterChef'ten elenen yarışmacı'dan flaş bir açıklama! Linç edildim... Masterchef’te kim elendi? - Sayfa 1

Masterchef eleme adayları oynanan dokunulmazlıklar sonrası; Emir, Uğur, Esra, Didem, Özgül ve Tanya olarak belirlenmişti. 6 isim, MasterChef'teki yolculuklarını sürdürmek ve şampiyonluk iddialarını devam ettirebilmek için dün eleme oyununda birbirlerine karşı mücadele etti.

MasterChef'ten elenen yarışmacı'dan flaş bir açıklama! Linç edildim... Masterchef’te kim elendi? - Sayfa 2

Mehmet Şef, eleme oyunu öncesi yarışmacılardan MasterChef Tanya'yla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Tanya'nın hafta boyunca çok iyi performans gösterdiğini söyleyen Mehmet Şef, 'Muhteşem bir hafta geçirdi bana göre. Böyle bir hafta geçirmesine rağmen potaya gönderildi' diyerek Tanya'nın düşüncelerini sordu. Tanya, 'Bana göre performansım iyiydi. Malum son gün Balıkesir'de büyük bir farkla kaybeden tabaklardan birinin ortağıyım, Uğur da bu yüzden böyle karar verdi.' dedi.

MasterChef'ten elenen yarışmacı'dan flaş bir açıklama! Linç edildim... Masterchef’te kim elendi? - Sayfa 3

MASTERCHEF FİNAL TURUNUN İLK ETABINDA ANA ÜRÜN TAVUK CİĞERİ:

MasterChef Türkiye final turunun ilk etabında yarışmacılara ana ürün olarak tavuk ciğeri verildi. Somer Şef, 'Kuzu ve dana ciğeri yeteri kadar tüketiliyor ancak tavuk ciğeri tüketilmiyor ama avrupaya gittiğimizde çok değerli bir ürün. Sizden bu tavuk ciğerini kullanarak, güzel yemekler yapmanızı istiyoruz. En iyi 3 yemeği yapan, arkadaşlarının yanına, kötü 3 yemeği yapan bizimle elemenin sonuna doğru gidecek' dedi.

MasterChef'ten elenen yarışmacı'dan flaş bir açıklama! Linç edildim... Masterchef’te kim elendi? - Sayfa 4

MASTERCHEF'TE İLK ETABIN İLK 3'Ü BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye eleme gecesinin ilk tabağında yarışmacılar birçok aksilik yaşadı. Yarışmacıların ürünleri yere düştü, yandı ve unutulan ürünler oldu. Yarışmacılar tavuk ciğerinin ana ürün olarak belirlediği ilk turda, tadım yapan şefler birinci olan ismin MasterChe Emir olduğunu ifade etti. Akşamın ikincisi ise MasterChef Uğur, üçüncüsü ise MasterChef Esra oldu. Böylece Masterchef eleme finalinin ikinci turuna kalan eleme adayları Özgül, Tanya ve Didem oldu.