Anasayfa /  Foto Galeri

Masterchef'te Mehmet Şef'in Rabia'ya tepkisi geceye damga vurdu! İşte yeni haftanın takımları

MasterChef 18 Ekim Pazartesi akşamı 93'üncü bölümüyle ekranlara geldi. Milhan'ın gidişiyle 14 yarışmacının kaldığı MasterChef 2021'de kaptanlık oyunu oynandı. Yarışmacılar en iyi tulumbayı yaparak mavi takım kaptanı olmak için canla başla mücadele etti. Tadım sırasında olmayan tabakları gören Mehmet Şef'in Rabia'ya tepkisi geceye damga vurdu. İşte detaylar...

Masterchef'te Mehmet Şef'in Rabia'ya tepkisi geceye damga vurdu! İşte yeni haftanın takımları - Sayfa 1

Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın üstlendiği MasterChef Türkiye'de yeni haftanın ilk gününde kaptanlık oyunu oynandı.

Masterchef'te Mehmet Şef'in Rabia'ya tepkisi geceye damga vurdu! İşte yeni haftanın takımları - Sayfa 2

MasterChef’in 18 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde; yarışmacılar, mavi takım kaptanı olmak için mutfağa girdi. En iyi tulumba tatlısını yapan isim, mavi takım kaptanı oldu ve rakibi kırmızı takım kaptanını seçti.

Masterchef'te Mehmet Şef'in Rabia'ya tepkisi geceye damga vurdu! İşte yeni haftanın takımları - Sayfa 3

OLMAYAN TATLILAR 
Bazı yarışmacıların hamurunun tutmaması veya pişirme ile ilgili yanlış teknik uygulaması sonucu yemekleri olmadı. Mehmet Şef ise bu yarışmacılara "Tulumba yiyecek miyiz biz bugün?" diye sitem etti.

Masterchef'te Mehmet Şef'in Rabia'ya tepkisi geceye damga vurdu! İşte yeni haftanın takımları - Sayfa 4

"OTUR SIFIR" 
Pelin, Rabia, Safanur, Burcu ve Mert'in tulumba tatlılarını eleştiren Mehmet Yalçınkaya, Burcu'nun tabağıyla göz göz bile gelmek istemezken; Rabia'nın kızarmayan tatlısına "Otur, sıfır" yorumunu yaptı.