Anasayfa /  Foto Galeri

Masterchef'te korkunç kaza! MasterChef Sefa kanlar içinde kaldı

TV8 ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişinin yakından takip etiği MasterChef Türkiye yarışmasında korkunç bir kaza yaşandı. MasterChef Sefa yarışmada verilen Danilo Şef'in yemeğini yaparken parmağını blendera kaptırdı.

Masterchef'te korkunç kaza! MasterChef Sefa kanlar içinde kaldı - Sayfa 1

MasterChef Sefa’ya ne oldu merak ediliyor. Bu akşam TV8’de 73. bölümü ile ekrana gelen MasterChef Türkiye’de Sefa, dokunulmazlık oyunu sırasında talihsiz bir kaza geçirdi. Programı izleyenler, Sefa’ya ne oldu, son durumu nedir merak edip araştırmaya başladı. Peki, MasterChef Sefa’nın son durumu nedir? Sefa Okyay Kılıç kimdir?

Masterchef'te korkunç kaza! MasterChef Sefa kanlar içinde kaldı - Sayfa 2

KIYASIYA YARIŞTILAR

Kırmızı takım da daha önce Masterchef Serhat ve Wallison'un eleme potasına düşmesinin ardından geriye kalan Ebru, Sefa, Berker, Eray ve Tanya ile kıyasıya yarıştı.

Masterchef'te korkunç kaza! MasterChef Sefa kanlar içinde kaldı - Sayfa 3

MASTERCHEF SEFA’YA NE OLDU?

MasterChef Türkiye’de herkesi korkutan olayda Sefa, blenderın fişte olduğunu unutup elini kaptırdı. Bir anda olan olayda arkadaşları büyük bir şok yaşadı. Sefa’ya anında Danilo şef müdahale etti. Sonrasında sağlıkçı gelip son müdahaleyi yaptı. MasterChef Sefa, ellerine geçirdiği eldivenle oyuna devam etti.

Masterchef'te korkunç kaza! MasterChef Sefa kanlar içinde kaldı - Sayfa 4

PARMAĞINI KAPTIRDI

MasterChef yarışmacıları İtalyan Şef Danilo Zanna yapmış olduğu tabağı çıkartabilmek için uğraşırken MasterChef Türkiye yarışmasında yarışan Sefa'nın bir anda blendera parmağını kaptırması MasterChef yarışmacılarını korkuttu.