Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te kaptanlar düellosunu kim kazandı? İşte 7 Aralık MasterChef yeni takımlar

TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef, 7 Aralık Pazartesi akşamı 116. bölümüyle ekranlara geldi. Son kaptanlık oyunu ile ekrana gelen MasterChef’te kaptanlık yarışının ve düello yarışının kazananı gecenin sonunda belli oldu. Peki, son 6 yarışmacıya düşen yarışta düelloyu kim kazandı, mavi takım kaptanı kim oldu? İşte 7 Aralık Pazartesi 2020 gecenin detayları..

MasterChef'te kaptanlar düellosunu kim kazandı? İşte 7 Aralık MasterChef yeni takımlar - Sayfa 1

Büyük finale sayılı günler kala heyecanın arttığı MasterChef'te Ebru'nun elenmesinin ardından mavi ve kırmızı takım son kez kuruldu.

MasterChef'te kaptanlar düellosunu kim kazandı? İşte 7 Aralık MasterChef yeni takımlar - Sayfa 2

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde; yarışmacılar kaptanlık için tezgah başına geçti. Kaptanlık oyununda Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılardan on adet çöp şiş yapmasını istedi.

MasterChef'te kaptanlar düellosunu kim kazandı? İşte 7 Aralık MasterChef yeni takımlar - Sayfa 3

Bu menüyü hazırlamaları için şefler yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi. Sürenin sonunda şefler yapılan yemeklerin tadımını yaptı ve en iyi çöp şişi yapan isimler Serhat, Sefa ve Emir oldu.

MasterChef'te kaptanlar düellosunu kim kazandı? İşte 7 Aralık MasterChef yeni takımlar - Sayfa 4

Bu yarışmacılar arasında üçüncü olan Emir olurken, şefler kaptanlık oyununun kazananı olarak Sefa'yı açıkladı. Sefa karşı takımın kaptanlığına Emir'i getirdi.