Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te eleme adayı belli oldu! İşte, 14 Aralık MasterChef'de yaşananlar...

MasterChef yarışmasında yeni takımlar belirlendi ve yeni kaptanlarla ilk takım oyunu gerçekleştirildi. Burcu ve Eren'in kaptan olduğu bu haftanın ilk takım oyununda yarışmacılar ilk etapta yaratıcılık oyununa çıktı. MasterChef jürisinin verdiği iki üründen yaratıcı tabaklar çıkarıldı. Peki, 14 Aralık MasterChef'te ilk eleme adayı kim oldu?

MasterChef'te eleme adayı belli oldu! İşte, 14 Aralık MasterChef'de yaşananlar... - Sayfa 1

MasterChef Türkiye, 14 Aralık akşamı yeni bölümüyle Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Rekabetin iyice arttığı MasterChef'in 134'üncü bölümünde, yeni haftanın ilk takım oyunu oynandı.

MasterChef'te eleme adayı belli oldu! İşte, 14 Aralık MasterChef'de yaşananlar... - Sayfa 2

İLK TAKIM OYUNUNDA YARATICILIK KONSEPTİ 
Takım oyununda konsept yaratıcılık oldu. Finale kadar gitmek isteyen sekiz yarışmacı, verilen ürünlerle en lezzetli tatlıları yapabilmek için mücadele etti.

MasterChef'te eleme adayı belli oldu! İşte, 14 Aralık MasterChef'de yaşananlar... - Sayfa 3

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliği yaptığı gecede; şefler; ikili ürünler verdi. Bunlar; nar-zencefil, patlıcan-çikolata, acı biber-ananas ve son olarak pancar-bal oldu. Ardından çekilen kurada; Eren-Mert, Tahsin-Araz, Sergen-Burcu, Dilara-Hasan eşleşti.

MasterChef'te eleme adayı belli oldu! İşte, 14 Aralık MasterChef'de yaşananlar... - Sayfa 4

TAKIM DÜELLOSU YAPILDI 
En iyi tatlıyı yapabilmek için mücadele eden yarışmacılardan Eren ile Mert, pancar ve balı kullandı. Tahsin-Araz, acı biber ve ananasla çalışırken; Burcu ve Sergen ise patlıcan ile çikolatayı kullandı. Nar ve zencefille çalışan ikili de Hasan ve Dilara oldu.