Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te dokunulmazlık oyununda Dilara'nın büyük şansızlığı! Gözyaşlarına boğuldu

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2021, 16 Aralık Perşembe akşamı 136'ncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Haftanın son takım oyununda Düzce'ye giden mavi ve kırmızı takım, en iyi yemekleri yapabilmek için kıyasıya mücadele etti. Günün sonunda kazanan taraf mavi takım olurken; kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı. Oyunda büyük bir talihsizlik yaşayan Dilara gözyaşlarına boğuldu.

MasterChef'te dokunulmazlık oyununda Dilara'nın büyük şansızlığı! Gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 1

16 Aralık akşamı 136'ncı bölümüyle ekranlara gelen MasterChef'te haftanın son takım oyunu oynandı. Düzce'de gerçekleştirilen oyunda, bölgenin yöresel yemekleri konuklara ikram edildi.

MasterChef'te dokunulmazlık oyununda Dilara'nın büyük şansızlığı! Gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 2

KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU 
Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın üstlendiği yarışmada; Düzce yemeklerini rakibine göre daha lezzetli yapan mavi takım, üçüncü dokunulmazlık oyununu kazandı.

MasterChef'te dokunulmazlık oyununda Dilara'nın büyük şansızlığı! Gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 3

Böylece son oyunu 20-15 skorla kazanan mavi takım, haftayı 2-1 mağlup kapattı. Bu kez yenilen kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için bir kez daha mutfağa girdi.

MasterChef'te dokunulmazlık oyununda Dilara'nın büyük şansızlığı! Gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 4

BİREYSEL DOKUNULMAZLIKTA NEFES KESEN MÜCADELE 
Bireysel dokunulmazlığı kazanmak için mücadele eden kırmızı takım yarışmacıları, en yaratıcı ve en lezzetli tabağı çıkarmak için ter döktü.