Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te bu hafta kim elendi? Mehmet Şef gözyaşlarını tutamadı!

MasterChef'te büyük heyecan devam ediyor. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yer aldığı TV8'in popüler yarışması MasterChef'te bu hafta bir yarışmacı daha veda etti. Veda sonrası gözyaşları sel olurken, Mehmet Şef dahi çok duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı. Peki MasterChef'te kim elendi? İşte yanıtı...

MasterChef'te bu hafta kim elendi? Mehmet Şef gözyaşlarını tutamadı! - Sayfa 1

MasterChef 2020'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dün akşam MasterChef'te eleme heyecanı yaşandı.

MasterChef'te bu hafta kim elendi? Mehmet Şef gözyaşlarını tutamadı! - Sayfa 2

MasterChef 2020’nin altıncı haftasında eleme gecesinde mavi takımdan 2 kırmızı takımdan 4 kişi önce dokunulmazlık için yarıştı. MasterChef Türkiye'de eleme adayları olan Özgül, Esra, Eray, Ayyüce, Barbaros ve Celal, MasterChef jürisi karşısına çıktı.

MasterChef'te bu hafta kim elendi? Mehmet Şef gözyaşlarını tutamadı! - Sayfa 3

DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef Türkiye'de eleme adayları olan Özgül, Esra, Eray, Ayyüce, Barbaros ve Celal, MasterChef jürisi karşısına çıktı. Şefler, ilk eleme oyununda yarışmacılardan bıldırcın ana ürün olan yaratıcı bir yemek istedi. Bunun için verilen süre ise 40 dakika idi. Süre bitiminde şefler, yarışmacıların tabaklarını tek tek inceledi ve tadımını yaptı. Bu turda en başarılı tabağı hazırlayan yarışmacı Özgül oldu. Onu sırasıyla takip edenler Eray ve Ayyüce oldu. Bu üç yarışmacı, ilk turda kazanarak en az bir hafta daha MasterChef'te yarışma hakkı kazandı.

MasterChef'te bu hafta kim elendi? Mehmet Şef gözyaşlarını tutamadı! - Sayfa 4

MasterChef eleme gecesinde sonraki turda Esra, Barbaros ve Celal bir kez daha mutfağa girdi. Yarışmacılar, bu turda Mehmet şefin imza yemeği olan Mastik Sponge yapmaya çalıştılar. Bu yemek için verilen süre ise 45 dakika idi. Sürenin bitimi ile şefler, üç yarışmanın yaptığı bu tatlının tadımını yaptı. Esra, bu oyunda en başarılı tabağı çıkarak MasterChef macerasına bir hafta daha devam etme hakkını kazandı. Son iki isim ise Celal ve Barbaros kaldı. Şeflerin ortak kararı sonrasında bu hafta MasterChef'ten elenen isim Celal oldu.