Anasayfa /  Foto Galeri

Masterchef'te bu hafta elenen isim: 'Bunun için gelmemiştim' dedi.

Masterchef'in beşinci haftasında uzun süredir yarışan bir yarışmacı veda etti. Yarışmadan bağımsız biraz yorulduğunu ve durması gerektiğini hissettiğini söyledi.

Masterchef'te bu hafta elenen isim: 'Bunun için gelmemiştim' dedi. - Sayfa 1

Masterchef son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Kırmızı takımın hafta boyunca yaşadığı kayıplar sonucu eleme adayları belirlendi:

Mert, Barış, Eray, Eda, Sefa, Barbaros ve Çağatay. Eleme adayları, ilk bölümde zorlu bir görev olan koruktan tabak yapma mücadelesi verdi. Somer Şef, koruk ürününün kolay olmadığını vurguladı.

İlk tur sonucunda gecenin en başarılı tabağı ve ilk etap birincisi Sefa oldu. İkinci en başarılı tabağı yapan ve altıncı haftaya devam eden yarışmacı Eray olarak açıklandı. Oy çokluğuyla birincilik kazanan yarışmacı ise Barış oldu ve Danilo Şef'in tercihi Barbaros'tan yana oldu.

Masterchef'te bu hafta elenen isim: 'Bunun için gelmemiştim' dedi. - Sayfa 2

Çağatay, Eda, Mert ve Barbaros, Danilo Şefin tabağını yapmaya çalıştılar. Mehmet Şef, yarışmacılara "Bu zor bir akşam olacak, ama eminim ki All Star seviyesinde bu zorluğun üstesinden geleceksiniz." dedi.

Yarışmacılara Danilo Şef'in tabağını yapma için 45 dakika süre verildi. En iyi tabağı yapan yarışmacı Barbaros Yoloğlu oldu. Barbaros'tan sonra Eda Karabulut da altıncı haftaya katılmaya hak kazandı.

Masterchef'te bu hafta elenen isim: 'Bunun için gelmemiştim' dedi. - Sayfa 3

Bu hafta Masterchef'ten veda eden isim Mert oldu.

Mehmet Şef, Mert için "Öncelikle şunu söylemeliyim ki, sen çok dürüst bir insansın. Kendi doğrularınla ilerleyen bir arkadaşız zaten." ifadelerini kullandı. Mert, veda açıklamasında, "Yarışmadan bağımsız olarak biraz yoruldum. Durmam gerektiğini hissediyorum. Aslında bunun için gelmemiştim. Son beş haftadır iyi değilim. Burada yarışmak güzeldi, tekrar teşekkür ederim." dedi.