Anasayfa /  Medya

MasterChef'te elenen isim belli oldu! 30 Ekim MasterChef sonuçları

MasterChef'in önceki gün yayınlanan bölümünde Kerem, Tuğçe ve Burcu elemeye girdi. Kerem'in eleme potasından çıkmasıyla Burcu ve Tuğçe finale kaldı. Peki MasterChef'te kim elendi? İşte yanıtı...

Abone ol
Abone ol 31 Ekim 2018 15:28

MasterChef Türkiye'nin 30 Ekim'de yayınlanan bölümde veda eden isim kim oldu? Tuğçe mi, Burcu mu? MasterChef Türkiye yeni bölümüyle dün akşam 20:00'de TV8'deydi.

MasterChef Türkiye'nin 18. bölümünde yarışmacılar dış göreve çıktı. Metro inşaatından çalışan işçilere yemek yaptılar ardından stüdyoda dokunulmazlık yarışına çıktılar. Daha sonra belirlenen eleme adayları, eleme yarışında hünerlerini sergilediler. Ardından yarışmaya veda eden isim belli oldu. 

MASTERCHEF KİM ELENDİ? 30 EKİM 2018

MasterChef'te Kerem Burcu ve Tuğçe eleme finalde potasına giren 3 isim oldu. Üç jüri üyesi de 3 yarışmacıyı yerden yere vurdu. Özellikle Mehmet Şef'in, "İçinizden kim elenirse elensin umrumda değil!" sözleri ve genel olarak eleştirileri finale damgasını vurdu.

Kerem jürinin kararıyla eleme potasından çıkarıldı. Kerem gözyaşları içerisinde yarışmacı odasına giti. Son ikiye ise Burcu ve Tuğçe kaldı. Elnen isim ise Tuğçe oldu.

MASTERCHEF MURAT'A NE OLDU?

Dün yani 17. bölümde MasterChef Murat'ın Hazer Şef için kullandığı "Bizi gömmeye çalışıyor!" ifadesi stüdyoyu karıştırdı. Mehmet Şef'in tepkisi ile karşılaşan MasterChef Murat ise stüdyodan kovuldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ

HAZER AMANİ

Hazer Amani, TED Ankara kolejinden sonra ODTÜ’de sosyoloji okudu. Daha sonra Güney Afrika’da Cordon Bleu’de aşçılık eğitimi aldı.

Okulunu birincilikle bitirip Güney Afrika’da çalışmaya başladı. Cape Wine Academy‘de 4 yıllık bir program olan dünya şarapları ve şarap yetiştiriciliği de okudu. 9 senesini geçirdiği Güney Afrika’dan 2010 yılında İstanbul’a döndü ve Chilai adlı restaurantın Executive Chef i olarak çalıştı. 2011 yılının “En Yaratıcı Şefi” ödülünü aldı.

SOMER SİVRİOĞLU

1971’de İstanbul’da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye’de kaldıktan sonra Avusturalya’ya taşındı.

Restorancılığa annesinden aldığı eğitimler ile başladı. Uzun yıllar annesinin yanında çalışan Somer Sivrioğlu, öğrendiklerinin üzerine her geçen gün eklemeler yaptı. 25 yaşında kuzeni ile birlikte Sydney’de restaurant açtı.

Köşe yazarlığı da yapan Somer Sivrioğlu , ayrıca radyo programı olan Lezzete Yolculuk’u sundu. En iyi et, en iyi restorant, en iyi lezzet ödülü gibi birçok dalda ödül aldı.

Sydney'li restaurant sahibi ve aşçı Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapıyor.

MEHMET YALÇINKAYA

1974 Bolu doğumlu Yalçınkaya, kariyer yolculuğunda Fransa’dan İtalya’ya Katar’dan Almanya’ya Cruise ile Yunanistan’a kadar dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. Türkiye’de de Bodrum’dan İstanbul’a varana dek birçok otel ve Restoranın mutfak şefliğini yaptı.

2018 TÜRES tarafından düzenlenen Türkiye Lezzet Ödüllerinde 500 bin kişinin üzerinde halk oylaması sonucunda En iyi Şef Ödülü,

2012 Dünya Aşçılar Olimpiyatları Gümüş Madalya

Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Captan

Euroturkchefs Culınary Team Takım Kaptanlığı

Berlin -Almanya

Dünya Aşçılar olimpiyatları A kategorisi Dünya

2008 Üçüncülüğü - Erfurt – Almanya

Euroturkchefs Team Merit diploma Takım Halinde

Erfurt – Almanya

Oteller arası Amasya Osmanlı Saray yemekleri yarışması

1988–2008 Merit diploma Amasya- Türkiye

İstanbul Mutfak Ensitüsü Chef Düello –İstanbul -

Chef 8 Organizasyonu Mansiyon- Ankara

Lezzet fırtınası gurme Ritüeli – Wow Hotels – İstanbul


Yorumlar