Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef Türkiye’de para ödülünü kim kazandı ? İşte 25 bin TL'lik ödülü kazanan isim

Ekranların sevilen yarışma programı Masterchef’te ödül oyunu için dün akşam sona kalan 6 yarışmacının mücadelesi devam edecek. Bu hafta Mavi takımın kaptanı Sefa olurken Kırmızı takımın ise kaptanlığını Emir üstlendi. Yarışmada bu sezon ilk kez uygulanmaya başlayan oyunda yarışmacılar para ödülünün sahibi olabilmek adına bireysel olarak yarışacak. Peki, 8 Aralık 2020 Bugün Masterchef ödül oyununu kim kazandı? Masterchef’te ödülü hangi yarışmacı kazandı? İşte ödül oyunu ile ilgili tüm detaylar…

MasterChef Türkiye’de para ödülünü kim kazandı ? İşte 25 bin TL'lik ödülü kazanan isim - Sayfa 1

MasterChef ödül oyunu 25 bin TL ödül ile salı akşamı keyifli anları ekranlara getirdi. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 8 Aralık tarihli 117. bölümünde yeni bir ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Danilo, Somer ve Mehmet şef bu haftaki ödül oyununda yarışmacıların hem yemek yapıp hem de birbirlerine oy vereceğini duyurdu. Gecenin sonunda ayva tatlısında başarılı olan Barbaros 25 bin TL'yi alma hak kazandı. İşte, MasterChef 117. bölümde yaşananlar.

MasterChef Türkiye’de para ödülünü kim kazandı ? İşte 25 bin TL'lik ödülü kazanan isim - Sayfa 2

MASTERCHEF ÖDÜLÜ KİM KAZANDI? 
MasterChef'te ödül oyununu kazanan isim kırmızı ve mavi takım yarışmacıların verdiği mücadelenin ardından belli oldu. İlk etapta ilk altıya kalan yarışmacılar yapacakları tatlıyı belirlemek için kura çekilişi yaptı. Çekilişte Eray lokma tatlısı, Özgül çikolatalı sufle, Serhat cheesecake, Emir trileçe, Sefa ekler tatlısı, Barbaros ise ayva tatlısı için eşleşti.

MasterChef Türkiye’de para ödülünü kim kazandı ? İşte 25 bin TL'lik ödülü kazanan isim - Sayfa 3

Yarışmacıların yapacağı tatlıların çekilmesinin ardından şefler tatlıların yapılış sırasının zorluğa göre olduğunu söyledi. Tatlılarını yapan yarışmacılar rakiplerine tatlıları ikram etti. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları tek tek tatlılara oy verdi.

MasterChef Türkiye’de para ödülünü kim kazandı ? İşte 25 bin TL'lik ödülü kazanan isim - Sayfa 4

Süresi bittiğinde tabağına dokunan Sefa yarışmacı arkadaşlarının kararıyla toplamdaki oydan -5 puan aldı. MasterChef’te ödül oyunu için yarışmacıların verdikleri puanlar belli oldu.