Anasayfa /  Medya

MasterChef Türkiye'de büyük ödülü gören yarışmacılar inanamadı - video izle

MasterChef Türkiye'nin 27. bölüm tanıtımı yayınlandı. TV8 ekranlarının sevilen yemek programı MasterChef'in yeni bölüm tanıtımı yayımlandı. TV8 ekranlarından yayınlanan ve her haftası çekişmeli geçen yemek programında son olarak 6 yarışmacı kaldı. Büyük finale doğru gidilirken yarışmacılar MasterChef olabilmek için kıyası mücadele veriyor. MasterChef Türkiye'nin 27. bölüm tanıtımında yine izleyicileri ve yarışmacıları heyecanlandıran anlar yaşandı. İşte MasterChef Türkiye'de izleyicileri bekleyen gelişmeler...

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2018 01:28

TV8 ekranlarının sevilen yemek programı MasterChef'te 27. bölüm tanıtımı yayınlandı. MasterChef olma hayali ile yarışan 18 yarışmacıdan sadece 6 yarışmacı kaldı. MasterChef Türkiye'de büyük finale doğru gidilirken 27. bölümde hem izleyicileri hemde yarışmacıları heyecanlandıran anlar yaşandı. MasterChef Jüri üyeleri, MasterChef'i kazanan yarışmacının alacağı kupayı ilk kez yarışmacılarla paylaştı. Yarışmayı kazanan kişinin alacağı büyük ödül ise merak konusu oldu. Jüri üyeleri büyük ödülü açıkladıktan sonra yarışmacıların şaşkınlığı ise gözlerden kaçmadı. MasterChef Türkiye'nin büyük para ödülünün ne kadar olacağı ise pazaretesi akşamı TV8 ekranlarında netlik kazanacak.

ESLEM İLE YARIŞMACILAR ARASINDA GERGİNLİK!

MasterChef Türkiye'ede büyük finale doğru gidilirken tansiyon yükselmeye devam ediyor. 18 kişi arasından sadece 6 kişi kalan yarışmada; Eslem, Uğur, Kerem, Meltem, Hakan ve Burcu MasterChef olabilmek için büyük bir yarış içerisine girdiler. MasterChef Türkiye'nin yeni haftasında takım kaptalığı için yarışan yarışmacılar bireysel olarak 'su böreği' yapacaklar ve en hızla olan, lezzetli olan yarışmacı Jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya'nın ortak kararı takım kaptanlığına hak kazanacak. Yarışmacıların su böreği yaptığı anlarda Eslem'in: Burada herkes birilerine güveniyor, herkes" demesi üzerine yarışmacılar arasında tarışma yaşandı. Yarışmacı Uğur, Eslem'in bu söylemine karşı "Herkes burada alın teri dökmüyor mu?" diyerek tepki gösterdiği görülüyor. MasterChef bu hafta da her zaman olduğu gibi çok çekişmeli geçeceğe benziyor.

MASTERCHEF'TE GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI? MASTERCHEF'TE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarının sevilen yemek programı MasterChef'te geçen hafta kim elendi, kim gitti? MasterChef'e geçen hafta kim veda etti? MasterChef Türkiye’de geçen hafta neler yaşandı? MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? İşte MasterChef'te bu hafta yaşananlar ve MasterChef'e geçen hafta veda ede isim...

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de takım oyununu kaybeden kırmızı takım oyuncuları Hakan, Mehmet, Kerem ve Meltem arasında dokunulmazlık oyunu oynandı ve bu akşam dokunulmazlığı kazanan isim yaptığı yemekle Kerem oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Heyecan dolu yemek yarışmasında haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Hakan, Meltem ve Mehmet arasında oynanan oyunu Hakan kazandı ve dokunulmazlığa ihtiyacı olmayan Hakan, bu ödülü Meltem'e verince haftanın ilk eleme adayı Mehmet oldu.

MASTERCHEF'TE DIŞ SAHA TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te Öğretmenler Günü'ne özel, Öğretmenler için 5 yıldızlı otele konuk olarak davet edildi. Mavi takım ve Kırmızı takım birbirinden güzel  yemekler yaparak kıyasıya yarıştı. Mavi takımda; Uğur, Burcu ve Eslem yer alırken, Kırmızı takımda ise; Meltem, Kerem ve Mehmet yer aldı. İki takım ile muftağa giren Somer Chef zor anlar yaşadı. Daha önce final haftasına kadar dokunulmazlığı yapan Hakan ise takımları yöneten Somer Chef'in komiliğini yaptı. Mavi Takım'ın Suflesinden kıl ve maydanoz, Kırmızı takımdan da Meltem'in yaptığı Mozerella'dan Naylon çıkması üzerine Somer Chef zor anlar yaşadı. Öğretmenler Günü'ne özel yapılan yemek yarışmasında öğretmenlerin verdiği oylar sonucunda kazanan takım, 27 - 18 sonuçla Kırmızı takım oldu. 

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

 TV8 ekranlarının sevilen yemek programı MasterChef'te heyecanlı bir hafta yaşanırken dokunulmazlık oyununda sıradışı bir uygulama yapıldı. Kazanan Mavi takım hayallerindeki yemek tabağını ürünlerle birlikte bir kağıda çizdi. Kaybeden takımın yarışmacıları Burcu, Eslem ve Uğur seçtikleri kağıtlardaki resimleri çizen isimlerin yemeklerini ürünleriyle birlikte resimdeki yapmaya çalıştı.  Meltem'in çizdiği resmi Eslem, Kerem'in çizdiği resmi Uğur, Hakan'ın çizdiği resmi Burc ve, Mehmet'in çizdiği resmi Hakan dokunulmaz olduğu halde yaptı.  En iyi seçilen iki tabak Buru ve Uğur'un oldu. MasterChef jürileri  Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya'nın ortak kararı ile Uğur dokunulmazlığa hak kazandı. Bu sonuçla birlikte haftanın eleme adayları Burcu, Mehmet ve Eslem oldu.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de finale giden yolda zorlu yollardan geçen yarışmacılar MasterChef'te kıyasıya yarışıyor. Finale az bir süre kalan ekranların sevilen yemek yarışmasında yapılan yemeklerinde zorlaşması da yarışmacıları zorlamaya başladı. Eleme oyununda yer alan Mehmet, Burcu ve Eslem MasterChef'e veda etmemek için kıyasıya yarıştı. Yaptıkları yemekleri değerlendiren MasterChef jürileri  Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya'nın ortak kararı ile MasterChef Türkiye'ye Mehmet veda eden isim oldu.

MasterChef Mehmet Sur kimdir? İşte hayatı hakkında bilgiler...

MasterChef Mehmet kimdir sorusunun yanıtı sevilen yarışma programının takipçileri tarafından araştırılmaya devam ederken Mehmet Chef, MasterChef Türkiye'ye bu hafta veda eden isim oldu.  MasterChef Türkiye'nin en renkli karakterlerinden biri olan Mehmet'in özel hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, MasterChef Mehmet Sur kimdir? İşte hayatı hakkında derlediğmiz kısa bilgiler.

MasterChef yarışmacısı Mehmet Sur 39 yaşındadır. Küçük yaşlardan itibaren mutfak hayatı ile iç içe olan yarışmacı özellikle İstanbul’da yer alan hotel ve restoranlarda komilik yaparak mesleğe başlamış. Et konularında uzman olan yarışmacı ilerleyen zamanlarda mutfak şefliğine kadar kariyerini tamamlamış.

Maddi sıkıntısı olmayan yarışmacı sadece Türkiye’nin MasterChef’i olmak için yarışmaya katılmıştır. 

Aynı zamanda instagram fenomeni olan Mehmet kendisini şırdan ustası olarak tanımlıyor. Mehmet'in takipçi sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ KİMDİR?

SOMER SİVRİOĞLU

1971’de İstanbul’da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye’de kaldıktan sonra Avusturalya’ya taşındı.

Restorancılığa annesinden aldığı eğitimler ile başladı. Uzun yıllar annesinin yanında çalışan Somer Sivrioğlu, öğrendiklerinin üzerine her geçen gün eklemeler yaptı. 25 yaşında kuzeni ile birlikte Sydney’de restaurant açtı.

Köşe yazarlığı da yapan Somer Sivrioğlu , ayrıca radyo programı olan Lezzete Yolculuk’u sundu. En iyi et, en iyi restorant, en iyi lezzet ödülü gibi birçok dalda ödül aldı.

Sydney'li restaurant sahibi ve aşçı Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapıyor

HAZER AMANİ

Hazer Amani, TED Ankara kolejinden sonra ODTÜ’de sosyoloji okudu. Daha sonra Güney Afrika’da Cordon Bleu’de aşçılık eğitimi aldı.

Okulunu birincilikle bitirip Güney Afrika’da çalışmaya başladı. Cape Wine Academy‘de 4 yıllık bir program olan dünya şarapları ve şarap yetiştiriciliği de okudu. 9 senesini geçirdiği Güney Afrika’dan 2010 yılında İstanbul’a döndü ve Chilai adlı restaurantın Executive Chef i olarak çalıştı. 2011 yılının “En Yaratıcı Şefi” ödülünü aldı.

MEHMET YALÇINKAYA

1974 Bolu doğumlu Yalçınkaya, kariyer yolculuğunda Fransa’dan İtalya’ya Katar’dan Almanya’ya Cruise ile Yunanistan’a kadar dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. Türkiye’de de Bodrum’dan İstanbul’a varana dek birçok otel ve Restoranın mutfak şefliğini yaptı.

2018 TÜRES tarafından düzenlenen Türkiye Lezzet Ödüllerinde 500 bin kişinin üzerinde halk oylaması sonucunda En iyi Şef Ödülü, 2012 Dünya Aşçılar Olimpiyatları Gümüş Madalya, Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Captan, Euroturkchefs Culınary Team Takım Kaptanlığı, Berlin -Almanya, Dünya Aşçılar olimpiyatları A kategorisi Dünya, 2008 Üçüncülüğü - Erfurt – Almanya, Euroturkchefs Team Merit diploma Takım Halinde, Erfurt – Almanya, Oteller arası Amasya Osmanlı Saray yemekleri yarışması, 1988–2008 Merit diploma Amasya- Türkiye, İstanbul Mutfak Ensitüsü Chef Düello –İstanbul, Chef 8 Organizasyonu Mansiyon- Ankara, Lezzet fırtınası gurme Ritüeli – Wow Hotels – İstanbul




TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ


Yorumlar