Anasayfa /  Güncel /  Gündem

MasterChef Türkiye yarışmacısı herkesi gözyaşlarına boğdu!

MasterChef Türkiye eleme turu heyecanında stüdyodaki herkes ağladı. MasterChef adayı ve annesinin hikayesi yarışmaya damga vurdu. Mehmet Şef dayanamadı ve geçer not alamayan yarışmacıya bakın ne yaptı?

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 15 Temmuz 2022 15:43

TV8'nin ilgiyle izlenen programı Masterchef Türkiye 2022 yeni sezon macerasına tam gaz başladı. Yarışmacılar Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun elemesinden geçmek için tüm hünerlerini sergiliyor.

MasterChef Türkiye eleme turunda yarışmacılardan birisi de Umut Arkın Tuzcuydu. Küçük yaştayken babasını kaybeden Umut Arkın Tuzcu tekerlekli sandalyeye bağl kalan ve kanser olan annesine baktığını söyledi.

Yarışmanın oylama sonrasında Umut Arkın Tuzcu'nun annesi stüdyoya gelince duygusal anlar yaşandı. Umut Arkın Tuzcu'nun annesi oğlunun kendisine yıllardır baktığını söyledi. Yarışmada yaptığı yemekle jüri üyelerinden geçer not alamayan Umut Arkın Tucu annesini stüdyoya getirdi. Anne Tucu stüdyoda oğlunun kendisine bakmak için birçok şeyden vazgeçtiğini söyledi. Anne Tucu, Allah'ın herkese böyle bir evlat nasip etmesini istedi.

Jüri üyeleri anneye böyle bir evlat yetiştirdiği için teşekkür etti. Mehmet Şef Umut Arkın Tuczu'ya ücretsiz eğitim vermek istediğini söyledi.

Yorumlar