Anasayfa /  Medya

MasterChef Türkiye bitti mi, günü mi değişti? MasterChef Türkiye ne zaman?

TV8'in sevilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye'nin, bir diğer TV8 yarışması O Ses Türkiye'nin başlamasıyla yayın günü değişti. Peki MasterChef Türkiye ne zaman ve hangi günler yayınlanacak? İşte MasterChef Türkiye yeni bölüm tarihi...

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2018 17:25

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye programının yayın gününde değişikliğe gidilmesi sonrası bir çok kişi MasterChef Türkiye bitti mi sorularını soruyor. İşte MasterChef Türkiye ile ilgini son bilgiler...



MASTERCHEF NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisi olduğu MAsterChef Türkiye artık Cumartesi ve Pazar günleri ekranlara gelmeyecek.

O Ses Türkiye'nin başlamasıyla bu hafta yayın akışında olmayan MasterChef, 8 Ekim Pazartesi günü 20.00'de yeni bölümüyle ekranlarda olacak Türkiye'nin MasterChef'i olmak isteyen isimleri bir araya getiren yarışma, en son 30 Ekim Pazar günü ekranlara gelmişti.

MasterChef'te bu hafta eleme potasına Zeynep, Murat, Esra ve Eslem kaldı. Son ikiye kalan Zeynep ve Eslem jürinin karşısına çıkarak, Zeynep bu hafta yarışmaya veda etti.


Yorumlar