Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı konuştu: 'Ukalalık' sandılar

Dün akşam MasterChef Türkiye 2020'nin şampiyonu belli oldu. Finalde rakibi Barbaros Yoloğlu'nu yenen Serhat Doğramacı şampiyonluk kupasını kazandı.

MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı konuştu: 'Ukalalık' sandılar - Sayfa 1

Büyük çekişmeli geçen finalde en iyi yemeği yapan Serhat, 'bir değil iki şampiyon var' ifadelerini kullandı. Yarışmanın en başında 'basit bir şekilde şampiyon olacağım' diyen Serhat sosyal medya hesabından da açıklama yaptı.

MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı konuştu: 'Ukalalık' sandılar - Sayfa 2

Doğramacı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bazen son değil sona giden yolculuktur önemli olan. Herkes kazanabilir, eğer bunun bir üstünü yapmak istiyorsanız bu nasıl kazandığınız ve kimleri geçtiğinizle alakalıdır. 'Basit bir şekilde şampiyon olacağım' dedim 'ukalalık' sandılar. Açıkladım, 'kıvırma' dediler. Uyguladım, 'oynuyor' dediler. Ve şimdi karşınızda bir değil iki tane dürüst, adil, hak yemeyen ve yedirtmeyen. Birbirine karşı bir sürü oyun kaybetmiş ama birinde bile saygısızlık yapmamış düşman yerine dost olmuş, 'basit bir şekilde' şampiyon olmuş insan var. Biri kupalı biri kupasız..."

MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı konuştu: 'Ukalalık' sandılar - Sayfa 3

"Bütün yarışmacı arkadaşlarımıza ve Acun Medya ailesine sonsuz teşekkürler. Her şey bir yana benim için en önemlisi olan iyiliği gördüm içinizde. Çalışanları, yarışmacıları sahiplenmeniz. Size zarar verecek olsa bile gözünüzü kırpmadan düşeni kaldırmanız ve bunlardan kimsenin haberinin olmaması bu iyiliklerin niyetinin de temiz olduğunun en büyük göstergesi. Çok zor ama güzel bir yolculuktu, sağlıcakla kalın."

MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı konuştu: 'Ukalalık' sandılar - Sayfa 4

SERHAT DOĞRAMACI KİMDİR?

23 yaşındaki Serhat Doğramacı, 10 yıla yakın bir süredir aşçılığa dair eğitim ve iş tecrübesi olduğunu söylüyor. Ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 adet madalya/kupa sahibi olan Serhat Doğramacı, Amerika ve Almanya’da toplamda 3 yıl çalışarak iş tecrübelerine bir yenisini ekledi.