Anasayfa /  Medya

MasterChef son bölümde kim elendi, kim gitti? MasterChef’e veda eden isim belli oldu

MasterChef son bölümde elenen yarışmacı belli oldu. Altı ismin yarıştığı eleme potasında şefler, Anadolu'nun nefis ve yapması bir o kadar zor olan analı kızlı yemeğinin yapılmasını istedi. Eleme adayı olan Ekin, Alican, Rıfat, Eda, Suna ve Murat'ın kıyasıya mücadelesi sonrasında MasterChef'te elenen isim belirlendi. Peki MasterChef son bölümde kim elendi, kim gitti? İşte MasterChef'e veda eden isim...

Abone ol
Abone ol 01 Kasım 2019 10:37

MasterChef’te bu hafta eleme potasına 6 kişi girmişti. Adaylar Ekin, Alican, Rıfat, Eda, Suna ve Murat oldu. Jüri en iyi yemek olarak Alican’ın tabağını seçti. Daha sonra ise sırayla Suna, Eda ve Ekin’in tabakları seçildi. Son ikiye Rıfat ve Murat kaldı.

MASTERCHEF’E VEDA EDEN İSİM: MURAT


Murat eleme sonucu gözyaşlarına engel olamadı.

Yarışmaya Murat veda etti.
MASTERCHEF’TE BU HAFTA NELER OLDU?

Bu hafta Kırmızı takımın kendi içinde oynadığı dokunulmazlık oyununda Batuhan dokunulmazlığı alarak eleme potasına Suna‘yı gönderdi. Takım oylama yaparak Murat‘ın ismini belirledi.

MasterChef jürisi kaptanlık yarışında yemeğini yetiştiremeyen 6 isim eleme potasına girmemek için mücadele etti. Eleme oyununda potaya giren isimler Ekin ve Alican oldu.

Kırmızı takımın dokunulmazlığı kazanması sonucu mavi takım Mehmet Şef’in özel tabağının aynını yapmaya çalıştı. Bu oyunda Cemre dokunulmaz oldu ve eleme adayı olarak takımın kaptanı olan Rıfat’ı seçti. Mavi takım kendi arasında oylama yaparak eleme potasına girecek son ismi Eda olarak belirledi.

Yorumlar