Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef Duygu'dan canlı yayında şoke eden itiraf! Nişanlımın aldattığı kız beni aradı

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yarışmacı Duygu Acarsoy, nişanlısı tarafından aldatıldığını açıkladı. MasterChef'in iddialı yarışmacılarından Duygu, aldatıldığını kendisini arayan erkek arkadaşının ilişki yaşadığı kızdan öğrendiğini söyledi. Duygu'nun eski eşi tarafından da şiddet gördüğünü ve dolandırıldığını söylemesiyle stüdyo adeta buz kesti.

MasterChef Duygu'dan canlı yayında şoke eden itiraf! Nişanlımın aldattığı kız beni aradı - Sayfa 1

MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken isimleri arasında yer alan MasterChef Duygu son bölümde yaptığı itirafla herkesi şaşırttı. İlk olarak nişanlısı tarafından aldatıldığını anlatan Duygu, ailesinin onaylamadığı bir evlilik yaşadığını söyleyerek, "Uzun süre şiddet gördüm." dedi.

MasterChef Duygu'dan canlı yayında şoke eden itiraf! Nişanlımın aldattığı kız beni aradı - Sayfa 2

Canlı yayında şaşırtan açıklamalar yapan Duygu Acarsoy, Mehmet Şef'in eski ilişkisinde yaşadıklarını sorunca, Duygu şunları söyledi; "Şöyle insanlar bence ders alsın. O insana çok güvendim.

MasterChef Duygu'dan canlı yayında şoke eden itiraf! Nişanlımın aldattığı kız beni aradı - Sayfa 3

Ailemin onaylamadığı bir evlilikti. 5 tane sabıkası varmış. Beni de dolandırdı. Üzerime var olan ev ve arabanın hepsi gitti. Evliliğimin ilk günü dayak yedim. Uzun süre şiddet gördüm

MasterChef Duygu'dan canlı yayında şoke eden itiraf! Nişanlımın aldattığı kız beni aradı - Sayfa 4

Ben ayrıldım 14. gün. Benim en yakın arkadaşımla evlendi. Kız daha sonra televizyon programlarına çıktı." diyerek canlı yayında duygusal anlar yaşadı.