Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef ana kadroya kim girdi? MasterChef 41. son bölümde 14. yarışmacı belli oldu

MasterChef Türkiye 2021'de ana kadro yarışmacı seçimi final turlarının sonuna yaklaşıldı. Yarışmaya katılacak 14 kişi belli oldu. İki hafta boyunca ilk 10 yarışmacıyı belirleyen MasterChef jürisi, son 5 isim arayışına çıktı. Üçüncü final turu haftasında ana kadroya kimler girdi, 14. yarışmacı kim oldu? İşte detaylar...

MasterChef ana kadroya kim girdi? MasterChef 41. son bölümde 14. yarışmacı belli oldu - Sayfa 1

Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2021son bölümde final turu mücadelesi yaşandı. Mehmet, Danilo ve Somerşeflerin jüri üyeliğinde ana kadroya girmek isteyen yarışmacılar tezgah başında hünerlerini gösterdi. İlk turda jüri şefler tarafından başarılı bulunan 5 yarışmacı arasından 1 tanesi en başarılı yaratıcılık yemeğine de imza atarak MasterChef ana kadrosunun 14. yarışmacısı olmaya hak kazandı. Bu gelişmeyle birlikte MasterChef 2021 son bölüm özeti ile ilgili detayları öğrenmek isteyenler MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi?

MasterChef ana kadroya kim girdi? MasterChef 41. son bölümde 14. yarışmacı belli oldu - Sayfa 2

MasterChef ana kadroya giren yarışmacı ve tüm detaylar;

MasterChef ana kadroya kim girdi? MasterChef 41. son bölümde 14. yarışmacı belli oldu - Sayfa 3

MasterChef 2021 son bölüm, 3. takımda yer alan yarışmacıların ilk ana kadro mücadelesine sahne oldu. Yarışmacılar Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından seçilen gulaş isimli yemeği en başarılı yapan 5 yarışmacı arasına girebilmek için tezgah başında mücadele verdi.

MasterChef ana kadroya kim girdi? MasterChef 41. son bölümde 14. yarışmacı belli oldu - Sayfa 4

Kritik final turu mücadelesinde Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin yarışmacılara verdiği sürenin sona ermesi ve tadım aşamasına geçilmesi sonrasında tüm yemekleri tek tek tadan şeflerin verdiği puanlarla en başarılı 5 isim belirlendi.