Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte MasterChef ana kadroya giren yarışmacı

MasterChef Türkiye 2021 sezonunda düelloların ardından ana kadro için mücadele devam ediyor. Ana kadro için ilk 5 yarışmacı birinci grupta belirlenmişti. İkinci grupta ikinci 5 kişilik grup için ise lezzet yarışı sürüyor. Peki, MasterChef ana kadroya kim girdi, kim kazandı?

MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte MasterChef ana kadroya giren yarışmacı - Sayfa 1

MasterChef Türkiye 10 Ağustos Salı günü TV8 ekranlarında sevenleri ile buluştu. Yarışmacı eleme final turunun ikinci haftasında Danilo, Somer ve Mehmet Şefler kadroya girebilecek 8. yarışmacıyı seçmek için tadım yaptı. Osmanlı mutfağından terkib-i çeşidiyye yemeğinin yapıldığı ilk turu geçen isimler Merve, Samet, Hüseyin, Görkem, Hasan, Araz ve Burcu oldu. Final turunda ise ana kadroya Burcu Önal seçildi.

MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte MasterChef ana kadroya giren yarışmacı - Sayfa 2

MASTERCHEF'TE KADROYA GİREN SEKİZİNCİ İSİM KİM? 
MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yarışmacılar kadro seçimlerinin ilk turunda dakikalar ile yarıştı. Şefler yarışmacılardan ilk turda terkib-i çeşidiyye yapmasını istedi. Zorlu yemek için yarışmacılara tam 50 dakika süre verildi. Tadım yapan şefler bu turdan Merve, Samet, Hüseyin, Görkem, Hasan, Araz ve Burcu'nun geçtiğini açıkladı.

MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte MasterChef ana kadroya giren yarışmacı - Sayfa 3

İkinci turda ise bu kez ana ürün fıstık ezmesi olan yaratıcılık yemeği için yarışmacılar yeniden tezgah başına geçti. 40 dakikalık süre sonunda yemeklerin tadına yeniden bakıldı. Merve gecenin yedincisi, Samet altıncısı, Görkem beşincisi, Hasan ise dördüncüsü oldu.

MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte MasterChef ana kadroya giren yarışmacı - Sayfa 4

Son üçe Hüseyin, Burcu ve Araz kaldı. Araz ve Burcu arasında kalan şefler seçim yapmakta zorlandı. Mehmet şef Araz'ı seçerken Somer şefin tercihi Burcu oldu. MasterChef'te dün akşam bir ilk yaşandı.