Anasayfa /  Foto Galeri

Mart 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Mart 2022 Aylık Burç Yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Mart 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Mart 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Mart 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Mart 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Mart 2022  tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Mart 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Güneş ve Venüs'ün bu ay geçişi, aşkınız ve ilişkinizde karışık sonuçlar doğuracak. Basit bir konuşma yapmak ve sözünüzü ve bağlılığınızı tutmak için çaba gösterin. Bekarların birçok seçeneği olabilir ve hoşunuza giden birini bulma şansınız yüksektir. 

Bu ay size işinizden beklediğiniz finansal faydayı getirecek, ancak aynı zamanda size beklenmedik harcamalar da getirebilir. Jüpiter ve Güneş'in de belirttiği gibi, bir finansal krizin sizi etkilememesi için önceden bir plan yapmalısınız. 

Bu ay, işinizde takdire şayan performans göstermeniz için size birçok şans sunacak. Tek yapmanız gereken sözlere bağlı kalmak. 

Okulda öğrenciler uyku alışkanlıklarına dikkat etmelidirler çünkü bu durum onların esenliğini ve çalışmalarını etkileyebilir. Hafif egzersizler yapmaya çalışın ve mobil cihazları aşırı derecede kullanmayı bırakın. Olumsuz düşüncelerden kaçınılmalıdır çünkü Satürn'ün etkisi düşüncelerinizi etkileyebilir. Gerçekçi bir yaklaşım benimsemeye çalışın, olumlu düşünün ve kendinizi olumlu insanlarla kuşatın; bu, çalışmalarınızda başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. 

Gezegen geçişleri, sağlığınızı göz ardı etmemeniz gerektiğini gösterir. Dişlerle ilgili sağlık sorunlarının yanı sıra yatak yeme alışkanlığı da sağlık sorunlarına neden olabilir. Bacak veya kas rahatsızlığı yaşama ihtimaliniz vardır, bu nedenle mobil cihazları kullanırken yorucu egzersizlerden kaçının ve dikkatli olun. Ayın ortasında, bağışıklık eksikliği nedeniyle ani ateş ve soğuk algınlığına neden olabilecek zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu durum çalışmalarınızı etkileyebilir.

Mart 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Mart ayı başladığında, yakın geçmişte görmediğiniz birçok olumlu şeyle karşılaşabilirsiniz. Finans, kariyer ve hatta eğitim, iyileştirmelerden fayda sağlayacaktır. 

Başlangıç ​​olarak, bu ay, Üniversite sınavları gibi bazı kritik sınavlara çalışan öğrenciler için ideal olabilir. Eğitiminiz, sınavlara çalışmak ve sınavlardan en iyi şekilde yararlanmak için doğru zihin çerçevesinde başarılı bir süreçten faydalanacaktır. 

Tek tavsiye, puanınızı ve sınavları daha iyi anlamanızı sağlamak için son dakika çalışmaları yapmaktır. Bu, katkılarınızın işgücündekiler için tanınacağı ve ilerleme için değerlendirileceğiniz aydır.

Gerçekte, hemen başarılı olamasa bile, bir işe, bir vardiyaya sahip olmakla ilgilenirsiniz; biraz daha beklemeniz gerekebilir. Ancak, İyi haber şu ki, yeni pozisyona geçişe ay sonuna kadar başlayabileceksiniz. Ayrıca, bir iş arıyorsanız ve mevcut kuruluşunuzdan ayrılmayı dört gözle bekliyorsanız, bunun için bekleyebilirsiniz. 

Belki Mart'ı takip eden aylar daha karlı ve motive edici olabilir. Mart ayı da gelecek vaat edebilir. Yine, refahınız bu ay faydalı olacaktır. İyi bir gece uykusu ve zihinsel huzur, zihinsel olarak daha rahat ve mutlu olmanızı sağlayabilir.