Anasayfa /  Foto Galeri

Mart 2020 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Şubat 2020 Aylık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Mart 2020 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Mart 2020 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Mart 2020 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Mart 2020 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Mart 2020 Aylık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Mart 2020 tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Mart 2020 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Mart 2020 Aylık Yorumları 

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Maddi olarak derin bir nefes alacağınız dönemde olacaksınız. Büyük yatırımlar düşünüyorsanız güzel etkiler altında olabilirsiniz. Şansınızı deneyebilirsiniz. Bu dönem gelirlerinizde umduğunuzdan daha çok artış yaşayabilirsiniz. Maaşınız gibi gelir kaynaklarınız zihninizi kurcalayabilir. Daha iyisini hak ettiğinizi düşünerek yeni arayışlara geçebilirsiniz.

Bu ay arkanızdan işler çevrilebilir. Dostlarınızın, çevrenizdekilerin arkanızdan konuştuklarına dair duyumlar alabilirsiniz. Bilinçaltı çalışmaları yapabilirsiniz. Çocuğu olan Koçlar, çocuğunun sağlığına dikkat etsin. Hamile olanlar sağlığına ekstra dikkat etsin, riskli durumlar olabilir. Aşkla ilgili de kayıplar, aldatmalar yaşayabilirsiniz.

Evlilik ve ilişki hayatınızda hayal kırıklıkları yaşamaya açık olabilirsiniz. Hayal ettiğiniz ilişkinin veya evliliğin bu olmadığını düşündürtecek hareketleri, sözleri partnerinizden görebilirsiniz. Siz de bu süreçte detaylara takıldığınızdan dolayı olduğundan daha karamsar bir düşünce yapısında olabilirsiniz.

Geçmişte bıraktığınız birinden yeniden haber alabilirsiniz. Hisleriniz çok güçlü olacaktır. Rüyalarınız haberci olabilir. 20 Mart itibariyle sizlerin dönemi başlıyor olacak. Güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimler size iyi gelecek.

Dostluk ilişkilerinizde gerçekleri görmeye başlayacaksınız. Deneyimleyecekleriniz, beklemediğiniz davranışlar kim dost kim düşman size gösterecektir. Kariyer hayatınızda bir takım zorluklarla mücadele edebilirsiniz.

Ayın son haftası yaşamınızda yapmak istediğiniz her şey için, yeni adımlar konusunda Yeni Ay size destek olacaktır. Size yara veren ne varsa, geride bırakacaksınız. Çevrenizde kendinizi göstereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bu kariyer başarısı da olabilir.

Mart 2020 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Mart 2020 Aylık Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Mart ayının ilk haftası itibariyle sosyal çevrenizden fayda sağlayabilirsiniz. İş konusunda kazançlarınız ve gelirleriniz düşüşe geçebilir. Finansal risklere girmemekte fayda var. Kariyer hayatınızda işler yavaş ilerleyebilir. Öte yandan daha önce başvurduğunuz bir iş varsa bu dönem olumlu haber gelebilir.

Duygusal hayatınızda güzellikler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. İlişkinizin gitgide güçlendiği ve şansınızın bu konularda açıldığını göreceksiniz. Aşk hayatında şanslı bir dönemde olacaksınız. Ayrıca estetikler, güzellik ve kişisel bakım konularında da çok uygun bir dönemde olacaksınız.

Aşk hayatınızdaki gerilimlere dikkat etmelisiniz. Vereceğiniz tepkilere dikkat edin. Hayallerinizdeki kişi olmadığını düşünerek üzülmek yerine partnerinizin pozitif taraflarını görmeye çalışın.

Kendinizi sosyal yardım kuruluşları için emek harcarken bulabilirsiniz. Dostlarınızın yardımına koşabilirsiniz. Sizin desteğinize ihtiyaçları olduğunu haber alabilirsiniz.

Rahatsızlıklarınız varsa kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. En güzeli psikolojik olarak artık mutlu olmaya başlayacaksınız. Kariyer hayatınızda köklü değişimlere gidebilirsiniz. Ama bu değişime giderken her şey kolay olmayacaktır. Önce zorlanacak ve bu zorluklara direnirseniz çok güzel yerlere geleceksiniz.

Akademik hayatınızda bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Seyahatlerinizde bu dönemde gecikmeler, iptaller olabilir.

Duygusal olarak yara vermiş olan her şey artık geride kalıyor. Fiziksel olarak çektiğiniz bir ağrınız, rahatsızlığınız varsa şifa bulma vakti olacak. Enerjinizi iş hayatınıza ayırabilirsiniz. Çok savaşmanız ve dil dökmeniz gereken bir dönemden geçebilirsiniz.