Anasayfa /  Güncel

Mansur Yavaş'tan güldüren paylaşım

Mansur Yavaş, Twitch hesabı açtığını resmi Twitter hesabından duyurdu. ''Selam chat'' notunu paylaşan Mansur Yavaş, duyurusunu sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken bir video ile yaptı.

Abone ol
Abone ol 14 Mart 2021 18:13

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, daha önce bir Twitch yayıncısı olan Pqueen'e verdiği yanıt ile gündeme gelmişti. Yanıtında ''İçeriklerin beni ve ailemi çok eğlendiriyor.'' ifadesine yer vererek Twitch'i takip ettiğini ima eden Mansur Yavaş, şimdi ise Twitter'dan ''Selam Chat'' notuyla bir video paylaştı ve Twitch'e katıldığını duyurdu.

MANSUR YAVAŞ TWİTCH'E KATILDI
Mansur Yavaş Twitch'e katıldığını duyurduğu videosu, Pqueen'in ''Başkanım yok mu Twitch yayıncılığımız peki?'' sözüyle başlıyor. Video boyunca, pek çok Twitch yayıncısından, filmden ve sosyal medyada gündeme olmuş videolardan kısa kesitler bulunuyor. Mansur Yavaş ise videoda şu ifadeleri kullanıyor:

''Selam chat. Ben Mansur Yavaş. Artık ben de burada, Twitch'deyim. Buradayım. Çünkü geleceğimize ışık tutan gençlerimizin fikirlerini ve düşüncelerini önemsiyorum. Sizlerin sorunlarını dinlemek, birlikte yeni fikirler üretmek için Twitch'deyim. Sizinle beraber birçok yayın yapacak, yeri geldiğinde yayınlarınıza izleyici olarak katılacağım. Şimdiye kadar Ankara'da yaşayan gençler için birçok çalışmaya imza attık. Daha güzel bir Ankara ancak sizlerle mümkün. Öğrenci dostu gençlerin fikirlerini önemseyen bir Ankara'yı gelin. Birlikte oluşturalım.''

Etiketler mansur yavaş
Yorumlar