Anasayfa /  Foto Galeri

Maestro Andrea Bocelli: Ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin

Tüm dünyada on binlerce kişilik arena konserlerinin biletleri aylar önce tükenen, dünyanın en çok sevilen tenoru Andrea Bocelli, 8 Haziran 2024 konseri öncesinde İstanbul’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda barış mesajları veren dünya starı Bocelli, “Kendi müziğimle dünya çapındaki güncel şartların daha da iyileşmesine bir katkım olursa ne mutlu bana. Yani ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin. Savaş bence çok aptalca bir şey.

Maestro Andrea Bocelli: Ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin - Sayfa 1

Dünyanın en sevilen tenoru Maestro Andrea Bocelli: “Ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin. Savaş en aptalca şey, insanlığın hatası”

Tüm dünyada on binlerce kişilik arena konserlerinin biletleri aylar önce tükenen, dünyanın en çok sevilen tenoru Andrea Bocelli, 8 Haziran 2024 konseri öncesinde İstanbul’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda barış mesajları veren dünya starı Bocelli, “Kendi müziğimle dünya çapındaki güncel şartların daha da iyileşmesine bir katkım olursa ne mutlu bana. Yani ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin. Savaş bence çok aptalca bir şey. Korkunçluğu bir yana, en aptalca şey, insanlığın hatası” dedi.

Maestro Andrea Bocelli: Ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin - Sayfa 2

 BWO Entertainment, CEO Event ve Dolmabahçe AŞ organizasyonuyla 8 Haziran 2024’te İstanbul’a gelecek olan Andrea Bocelli, Beşiktaş Dolmabahçe Stadyumu’nda on binlerce kişiye seslenecek. Bocelli, 8 Haziran’daki konser öncesinde bu akşam (4 Kasım)  Feriye Palace’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Bocelli’nin yanı sıra eşi ve Andrea Bocelli Vakfı Başkan Yardımcısı Veronica Berti Bocelli, İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente de katıldı.

Maestro Andrea Bocelli: Ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin - Sayfa 3

Gazetecilere vakit ayırdıkları için teşekkür ederek sözlerine başlayan Bocelli, “Stadyum dediğimiz zaman farklı bir heyecan verir. Yüksek sayıda seyirciye hitap etmek ayrı keyifli.  Akustiği tam değerlendirmek zor olabiliyor bu yüzden bütün hazırlıklarımızı önceden yapacağız. Ses, Allah’ın bir lütfu ama ben de çalışarak elimden geleni yapıyorum. Türkiye çok güzel İstanbul da öyle, bu konuda ne söylesem yüzeysel kalır. Kendimi şanslı hissediyorum” diye konuştu.

Maestro Andrea Bocelli: Ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin - Sayfa 4

Dinleyicileriyle her geçen sene karşılıklı enerji alışverişinin arttığını ifade eden Bocelli, “Sizdeki bu heyecanı hissediyorum. Müzik, birleştirici bir güç oluyor. Ben de bunu gerçekleştirmek için elimden geleni yapıyorum. Bu son albümde hayatımdaki iki öneme sahip ses de bana eşlik etti. Oğlum Matteo genç bir ses ve kızım Virginia. Bu albüm için aileme teşekkür ederim. Noel’in fon müziği oldu benim için” dedi.