Anasayfa /  Spor

Liverpool-Manchester City maçı öncesi flaş haber

Premier Lig, Bundesliga, Portekiz Ligi, F1, NBA, MLS'i canlı olarak yayınlayan S Sport ve S Sport2 kanalları bugün BluTV'ye eklendi. BluTV üyeleri, pazar günü oynanacak Liverpool ile Manchester City aradındaki dev maçı da ücretsiz izleyebilecek.

Abone ol
Abone ol 05 Şubat 2021 23:10

Yerli dijital içerik platformu BluTV, içerik arşivini geliştirmeye devam ediyor. Bu defa sporseverlere yönelik büyük bir adım atıldı. S Sport ve S Sport2 kanalları BluTV’ye ekleniyor.

S Sport ve S Sport2 kanallarının bugün akşam saatlerinde BluTV’nin canlı izle bölümüne eklenmesi planlanıyor. BluTV üyeliği olan herkes izleyebilecek. Ek pakete gerek olmayacak.

Saran Holding çatısı altında faaliyet gösteren S Sport ve S Sport 2 kanalları çok sayıda müsabakanın yayın hakkını elinde bulunduruyor. Bu kanallarda Premier Lig, Bundesliga, NBA, F1, MotoGP, NFL, Portekiz Ligi, MLS, WWE Smackdown müsabakalarını canlı olarak seyredilebiliyor.

Bu hafta sonu oynanacak ve milli futbolcumuz Ozan Kabak’ın forma giymesi beklenen Liverpool – Manchester City maçı öncesinde böyle bir iş birliğine imza atılması futbolseverleri de ayrıca mutlu etti.

Yorumlar