Anasayfa /  Güncel

Liseli Helin Palandöken’in katilinin cezası belli oldu!

Helin Palandöken’in katiline ağırlaştırılmış müebbet ... Pendik’te 17 yaşındaki lise öğrencisi Helin Palandöken’i pompalı tüfekle öldüren, 2 kişiyi de yaralayan olan Mustafa Yetgin, ağırlaştırılmış müebbet hapse ve 28 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, sanık Yetgin'e verilen cezalarda herhangi bir indirim uygulamadı. Duruşmada son sözü sorulan sanık, "Helin'in kardeşi Nehir'den özür dilerim" dedi.

Abone ol
Abone ol 05 Temmuz 2018 17:23

İstanbul Pendik'te, 13 Ekim 2017 tarihinde 17 yaşındaki lise öğrencisi Helin Palandöken'i öldüren, iki kişiyi de yaralayan Mustafa Yetgin (21) ve Yetgin'i araçla olay yerine götüren Halis Can Dağarslan'ın yargılandığı davanın karar duruşması görüldü.

Anadolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Mustafa Yetgin cezaevinden getirilirken, tutuksuz sanık Halis Can Dağarslan, mağdurlar Cemil Yıldız ile Deniz Morsümbül, müşteki Nihat Palandöken ve taraf avukatları salonda hazır bulundu. Son savunması sorulan Halis Can Dağarslan beraatını isteyerek, “Böyle bir olay olacağını bilmiyordum. Bilsem gitmezdim” ifadelerini kullandı.




Yorumlar