Anasayfa /  Spor /  Futbol

Ligin yeni lideri Kasımpaşa! Kasımpaşa Ankaragücü maçı özeti ve golleri izle

Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa sahasında Ankaragücü'nü 2-1 yenerek 4'te 4 yaptı ve liderliğe yükseldi. Kasımpaşa'ya galibiyeti Diagne ve Trezeguet getirirken, Ankaragücü'nün tek golünü Bifouma kaydetti. Ankaragücü'nde El Kabir, 10. dakikada penaltıdan yararlanamadı.

Abone ol
Abone ol 02 Eylül 2018 21:21

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Ankaragücü karşılaştı. Maça etkili başlayan Ankaragücü 10. dakikada penaltı kazandı ancak El Kabir ile bu atıştan yararlanamadı. Oyunda dengeyi kuran Kasımpaşa, 3 dakika sonra golcüsü Mbaye Diagne'nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci devrede kontrollü bir futbol sergileyen Kasımpaşa üstünlüğünü sürdürdü. Dakikalar 85'i gösterdiğinde yıldız isim Trezeguet sahneye çıktı ve Kasımpaşa adına durumu 2-0'a getirdi.

Ankaragücü'nde maçın son anlarında Thievy Bifouma farkı bire indirse de bu gol konuk ekibe yetmedi ve Kasımpaşa sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla ligde 4'te 4 yaparak 12 puana ulaşan Kasımpaşa yeniden liderlik koltuğuna otururken, Ankaragücü ise 4 puanda kaldı. 

Kasımpaşa - Ankaragücü maçı özeti ve golleri izle


Yorumlar