Anasayfa /  Spor

LeBron James'in oğlu Bronny'nin kalp krizi geçirme nedeni belirlendi

Ünlü NBA yıldızı LeBron James'in oğlu Bronny James, geçtiğimiz ay yaşadığı kalp krizi sonrasında neden bu durumu yaşadığı açıklandı.

Abone ol
Abone ol 27 Ağustos 2023 10:20

Geçtiğimiz ay, NBA oyuncusu LeBron James'in kendi basketbol kariyerini sürdürdüğü gibi oğlu Bronny James'in antrenman sırasında kalp krizi geçirdiği haberleri gündeme gelmişti. 18 yaşındaki genç basketbolcunun yaşadığı kalp krizi sonrasında yoğun bakıma alındığı ve tedavi edildiği bilgisi paylaşılmıştı.

Ailesi, genç basketbolcunun doğuştan gelen bir kalp rahatsızlığı bulunduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada, Bronny James'in rahatsızlığının anatomik ve işlevsel olarak önemli bir durum olduğu belirtildi.

Aile, genç oyuncunun tedaviye olumlu yanıt verdiğini ve yakın gelecekte basketbol sahalarına döneceğine inandıklarını ifade etti.

24 Temmuz'da antrenman sırasında kalp krizi geçiren Bronny James, hastaneden taburcu olduktan üç gün sonra eve dönebilmişti. Bu süreçte Avrupa turuna katılamamıştı.

LeBron James ise oğlunun sağlık sorununun ardından destek mesajlarına teşekkür ederek, ailelerine duyduğu minnettarlığı dile getirdi. Aile olarak güvende ve sağlıklı olduklarını belirten LeBron James, desteklerin ne kadar kıymetli olduğunu vurgulamıştı.

Yorumlar