Anasayfa /  Spor

Lazio Galatasaray maçı ne zaman,hangi kanalda?

Lazio Galatasaray maçı ne zaman,hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 23 Şubat 2016 15:15

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele veren temsilcilerimizden Galatasaray Lazio deplasmanına çıkacak. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da oynanan müsabakada Galatasaray, Lazio ile 1-1 berabere kalmıştı. Peki teknik direktör Mustafa Denizli komutasındaki Galatasaray'ın, İtalya'da Lazio'ya karşı oynayacağı kritik mücadele TSİ saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele veren temsilcilerimizden Galatasaray, son 32 turu rövanş maçında Lazio deplasmanına çıkacak. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da oynanan müsabakada Galatasaray, Lazio ile 1-1 berabere kalmıştı. Peki teknik direktör Mustafa Denizli komutasındaki Galatasaray'ın, İtalya'da Lazio'ya karşı oynayacağı kritik mücadele TSİ saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında, 25 Şubat Perşembe günü İtalya ekibi Lazio'ya konuk olacağı mücadele öncesi Sarı-Kırmızılı taraftarlara müjde geldi. İstanbul'da 1-1'lik skorla tamamlanan karşılaşmanın rövanşını Türk futbolseverler, TRT 1'den naklen izleme şansına sahip olacak. Roma Olimpiyat Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı mücadele Türk saati ile 20.00'de başlayacak. Türk Telekom Arena'da oynanan ve 1-1 biten ilk maçta, Sarı-Kırmızılı ekibin golünü 12. dakikada Sabri Sarıoğlu, İtalyan temsilcisinin golünü ise 21. dakikada Savic kaydetmişti.

Galatasaray nasıl tur atlar?

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu ilk maçında Galatasaray kendi sahasında Lazio ile 1-1 berabere kaldı ve rövanş maçı için hesaplar yapılmaya başlandı. Sarı-kırmızılı takıma, tur atlaması için Roma'da galibiyet veya 2'şer ve üzeri gollü beraberlik gerekiyor. Maçın normal süresi 1-1 biterse karşılaşma uzatmaya gidecek. 15'er dakikalık uzatmalarda da aynı skor olursa tur atlayan ekip seri penaltı atışlarıyla belli olacak.

Avantaj Lazio'da

Sabri Sarıoğlu'nun attığı golle umutlanan Sarı Kırmızılılar'ın, işini zora sokan golü kaydeden isim Sergej Milinkovic Savic oldu. Alınan bu skorla İtalyanlar rövanş için avantajlı bir skor elde etmiş oldu. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında 18 Şubat Perşembe günü İtalya ekibi Lazio'yu konuk etmişti.

İLK MAÇIN ÖZETİ

Maça savunma ağırlıklı bir kadroyla çıkan Galatasaray, Lazio'nun ilk dakikalardaki baskısını çabuk kırmıştı. Rakibine etkili şut imkanı vermeyen sarı-kırmızılı takım, 12. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun kaydettiği golle 1-0 öne geçmişti. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında İtalyan ekibi Lazio ile sahasında 1-1 berabere kaldı. İtalyan ekibi evine daha avantajlı döndü.

Etiketler Lazio Galatasaray
Yorumlar