Anasayfa /  Güncel

Latif Erdoğan kimdir ? Latif Erdoğan FETÖ'yü anlattı

Latif Erdoğan kimdir ? Latif Erdoğan FETÖ'yü anlattı

Abone ol
Abone ol 09 Ağustos 2016 11:25

Gazeteci Latif Erdoğan FETÖ'yü anlattı. Canlı yayına katılan Latif Erdoğan FETÖ ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Yayını izleyenler Latif Erdoğan kimdir ? sorusunun cevabını aradı. Peki Latif Erdoğan kimdir ? Merak edilen Latif Erdoğan FETÖ hakkındaki açıklamalarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte Latif Erdoğan kimdir ve neler açıkladı detaylar...

LATİF ERDOĞAN FETÖ'yü ANLATTI !

CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamalarda Türkiye'nin gündemine oturan Latif Erdoğan FETÖ terör örgütü ile ilgili önemli açıklamalar yaptı Fethullah Gülen'in halife olması kavgası ile içiçe olduğuu açıklayan Latif Erdoğan, Meral Akşener hakkında da iddialarda bulundu. Nur cemaatinin Said ursi ile alakası olmadığını da bakın nasıl açıkladı. Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı Latif Erdoğan, CNN Türk'te Didem Arslan Yılmaz'ın programına konuk oldu. Latif Erdoğan, Fethullah Gülen ve kurduğu cemaat için, "Bediüzzaman Said Nursi'nin savunduğu bir cemaat yoktu. Herhangi bir görüş olmadan, sadece Allah'a itaat ederek sürdürdüğü bir hayatı vardı. Gülen, Said Nursi'nin yanından sırf onun düşüncelerine ters bir yapısı olduğu için ayrıldı. Sonra da din kisvesi altında bir cemaat kurdu. Fakat ben de sonradan anladım ki, bu kurulan cemaatin dinle uzaktan yakından alakası yok. Zaten Gülen hiçbir zaman 'Nur talebesiyim' demedi. Risale--i Nur'u kullanmak istedi. Said Nursi'nin ismini bile zikretmedi." ifadelerini kullandı.

GÜLEN HAYATINI BANA ANLATTI

"Gülen, 1990 yılında 3 ay boyunca bütün hayatını bana anlattı. 1996-1997 yılına kadar böyle bir söyleşi yine yaptık. Onunla ilgili her şey arşivimde duruyor. Başkasında yok. Ayrıca onu tanıyanlarla da görüşüldü. Geçmişte onun hakkında hüsnüzan ile hareket ederek müspet tarafını yazdım. 17 Aralık'tan sonra elimde olan belgeleri yeniden gözden geçirdim. O dönem bana anlattığı hususların, bugün için çok anlamlı olduğunu gördüm. O zaman fark etmediğim olumsuz hususları şimdi bu kitapta yazmış oldum."

ASKERİYE SUBAYLARINDA FETOCU RAKAMI YÜZDE 90

“Gülen 90 yılında bana hayatını anlatan tek insandır. Elimde çok döküman ve bilgi var. Çevresiyle ilgili yaptığımız görüşmeler var. TSK’daki yapılanmaları da zannediyorum ki 76 yıllarına dayanan bir süreç ama bireysel bir yapılanma bu. Kurumsal olarak 80’li yıllarda çalışma yaptılar. Yapılanmanın başına bir kişiyi koymaları da 86’dan sonra gerçekleşiyor. 3-4 ay evvel ordu içindeki varlıklarının yüzde 90 dedim. Şu anda ekranda gördüğüm o generallerin, Akın Öztürk hariç hepsini tanıyorum ben.Talebelik dönemlerinden biliyorum ben, Gülen’in yanına gidip geliyorlardı. Şey var mesela, Hulusi Akar’a, ‘Seni Fetullah Gülen ile görüştürelim’ diyen asker. O Gülen’in talebelerinden birisiydi. Gülen’in yanına cumartesi pazar tatil günlerinde İstanbul’da veya İzmir’de gelip kalan insanlardı.”

GÜLEN SAPLANTILI BİR İNSAN

"Bu darbe başarılı olsaydı bugün hiçbirimiz yoktuk. Yüz binlerin öldürülmesi Gülen'in umurunda değil. Her türlü planı yaptılar ancak hesap etmedikleri meydanlar oldu. Millet, milli iradesine, demokrasiye ve Cumhurbaşkanı'na sahip çıktı. Arkası gelmeyen açıklamaları suikast mesajı olabilir. Gülen saplantıdan vazgeçmez. Gülen’in Erdoğan ve Erbakan saplantısı ise eskilere dayanır. CIA, Gülen’e hangi tarafta olmayı emrettiyse o tarafta olduğunu görüyoruz. Gülen'in bütün hainliğine rağmen Tayyip Erdoğan merhamet yüzünü gösterdi. Gülen ise kim ona iyilik yaparsa nankörlük yapar, yaptı."

LATİF ERDOĞAN KİMDİR ?

Canlı yayında yaptığı açıklamalarda Türkiye'nin gündemine oturan Latif Erdoğan kimdir soruları sorulmaya başlandı. Peki Latif Erdoğan kimdir ? Latif Erdoğan nereli  ? İşte detaylar... Latif Erdoğan, 1956 yılında Uşak’ta doğdu. 1967’de İlkokulu; 1974’de İmam Hatip Okulu’nu; 1978’de Yüksek İslam Enstitüsü’nü İzmir’de bitirdi.  1981’de bir yıl kadar Diyanet’te vaiz olarak çalıştı. 1983’de dört aylık kısa dönem askerliğini Burdur’da yaptı. 1994’de Gazetecilik ve Yazarlar Vakfı’nın kurucuları arasında bulundu ve üç yıl aynı vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendi. 1997-2000 arası, Akademik Araştırmalar Vakfı’nda yöneticilik yaptı. 2001-2004 yılları arasında özel eğitim çalışmalarını gerçekleştirmek üzere Arjantin’de bulundu. Kuruluş yıllarından itibaren, uzun süre Zaman Gazetesi’nde haftalık yazılar yazan Latif Erdoğan evli, biri kız, ikisi erkek üç çocuk babasıdır. Latif Erdoğan Akit Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaktadır. Şeytanın Gülen Yüzü, isimli kitabında geçmişten bu güne örgütün nasıl yapılanarak neler planladığı hakkında yazılar yazmıştır. Yıllardır örgütün gizli planlar yürütüğü anlatan Erdoğan yazdıklarıyla ülke gündeminde önemli bir yer edinmiştir. Latif Erdoğan, 1956 yılında Uşak'ta doğdu. 1967'de İlkokulu; 1974'de İmam Hatip Okulu'nu; 1978'de Yüksek İslam Enstitüsü'nü İzmir'de bitirdi. 1981'de bir yıl kadar Diyanet'te vaiz olarak çalıştı. 1983'de dört aylık kısa dönem askerliğini Burdur'da yaptı. 1994'de Gazetecilik ve Yazarlar Vakfı'nın kurucuları arasında bulundu ve üç yıl aynı vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendi. 1997-2000 arası, Akademik Araştırmalar Vakfı'nda yöneticilik yaptı. 2001-2004 yılları arasında özel eğitim çalışmalarını gerçekleştirmek üzere Arjantin'de bulundu. Kuruluş yıllarından itibaren, uzun süre Zaman Gazetesi'nde haftalık yazılar yazan Latif Erdoğan evli, biri kız, ikisi erkek üç çocuk babasıdır. Latif Erdoğan Akit Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmaktadır. Şeytanın Gülen Yüzü, isimli kitabında geçmişten bu güne örgütün nasıl yapılanarak neler planladığı hakkında yazılar yazmıştır. Yıllardır örgütün gizli planlar yürütüğü anlatan Erdoğan yazdıklarıyla ülke gündeminde önemli bir yer edinmiştir.

Yorumlar