Anasayfa /  Foto Galeri

Lady Gaga, çırılçıplak verdiği pozla ağızları açık bıraktı

Son yıllarda şarkıcı kimliğinden çok oyunculuğuyla ön plana çıkan Lady Gaga, bir dergiye verdiği çırılçıplak pozla adından söz ettirdi. Yeni filmiyle ilgili konuşan Gaga, karakterine bürünürken bazı psikolojik zorluklar yaşadığından bahsetti.

Lady Gaga, çırılçıplak verdiği pozla ağızları açık bıraktı - Sayfa 1

Son yıllarda şarkıcı kimliğinden çok oyunculuğuyla gündemde olan Lady Gaga, Vogue İngiltere'ye çırılçıplak poz verdi. Gaga'nın itirafları da şaşırttı. Oscar ve Grammy ödüllü şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga'nın cesur fotoğrafı ise ağızları açık bıraktı. Peki Lady Gaga hangi itiraflarda bulundu?  İşte Lady Gaga'nın o pozları...

Lady Gaga, çırılçıplak verdiği pozla ağızları açık bıraktı - Sayfa 2

İngiliz Vogue dergisinin yeni sayısına konuk olan Lady Gaga, çırılçıplak objektif karşısına geçti. 35 yaşındaki Oscar ve Grammy ödüllü şarkıcı ve oyuncu, yeni filmi House of Gucci hakkında konuştu.

Lady Gaga, çırılçıplak verdiği pozla ağızları açık bıraktı - Sayfa 3

"PSİKOLOJİK AÇIDAN ZORDU"
35 yaşındaki Lady Gaga, filmde, İtalyan moda evi Gucci'nin kurucusu olan eski eşi Maurizio Gucci'yi öldürmek için bir tetikçi kiralamakla ilgili kamuoyuna çokça duyurulan bir davada suçlu bulunan Patrizia Reggiani'yi canlandırdı. Lady Gaga, Patrizia Reggiani karakterine bürünürken bazı psikolojik zorluklar yaşadığını anlattı.

Lady Gaga, çırılçıplak verdiği pozla ağızları açık bıraktı - Sayfa 4

"DÜRÜST OLACAĞIM"
Sanatçı, rolünü anlatırken, "Role çalışmaya başlayalı üç yıl oldu. Dürüst ve şeffaf olacağım; bir buçuk yıl boyunca Reggiani gibi yaşadım. Dokuz ay aksanlı konuştum. Kameralar kapandığında da bunu asla bırakmadım" dedi.