Anasayfa /  Foto Galeri

La Casa de Papel dünyasının üyelerinden Berlin Netflix’te geri dönüyor!

La Casa de Papel dünyasının üyelerinden Berlin geri dönüyor! Pedro Alonso’nun canlandırdığı karaktere odaklanan sekiz bölümlük Berlin, 29 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak. İşte Berlin Dizisinin Fragmanı

La Casa de Papel dünyasının üyelerinden Berlin Netflix’te geri dönüyor! - Sayfa 1

BERLIN, 29 ARALIK’TA TÜM DÜNYAYLA AYNI ANDA  YALNIZCA NETFLIX’TE YAYINLANACAK

 La Casa de Papel dünyasının üyelerinden Berlin geri dönüyor! Pedro Alonso’nun canlandırdığı karaktere odaklanan sekiz bölümlük Berlin, 29 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak. 

La Casa de Papel dünyasının üyelerinden Berlin Netflix’te geri dönüyor! - Sayfa 2

Berlin’e yeni çetesinde elektronik mühendislik dehası Keila (Michelle Jenner), hayırsever profesör ve sırdaşı Damián (Tristán Ulloa), daima uçlarda yaşayan bir kamikaze, Cameron (Begoña Vargas), sadık dostu Roi (Peña Fernández) ve çetenin aksiyon konusunda durmak bilmeyen üyesi Bruce (Joel Sánchez) eşlik ediyor.

La Casa de Papel dünyasının üyelerinden Berlin Netflix’te geri dönüyor! - Sayfa 3

La Casa de Papel dünyasından Itziar Ituño ve Najwa Nimri ise Raquel Murillo ve Alicia Sierra olarak geri dönüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda bu isimlerin yanı sıra Samantha Siqueiros, Julien Paschal, Masi Rodríguez ve Rachel Lascar da yer alıyor. 

La Casa de Papel dünyasının üyelerinden Berlin Netflix’te geri dönüyor! - Sayfa 4

Álex Pina ve Esther Martínez Lobato’nun yaratıcısı olduğu sekiz bölümlük dizinin senaryosunu Álex Pina, Esther Martínez Lobato, David Barrocal, David Oliva ve Lorena G. Maldonado kaleme alırken yönetmenliğini ise Albert Pintó, David Barrocal ve Geoffrey Cowper paylaşıyor.