Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kuzgun 20. yeni bölüm fragmanı izle - dizi izle

Kuzgun 19. son bölümüyle Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik, Onur Saylak ve Hatice Aslan'ın yer aldığı dizinin son bölümünde; Kuzgun, annesinin sakladığı büyük sırrı öğreniyor. Yeni bölümde neler olacağını merak eden diziseverler soruyor: Kuzgun 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kuzgun 19. son bölüm izleme linki...Kuzgun 20. yeni bölüm fragmanı izle - dizi izle

Abone ol
Abone ol 03 Ekim 2019 13:14

Kuzgun 19. son bölümüyle Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik, Onur Saylak ve Hatice Aslan'ın yer aldığı dizinin son bölümünde; Kuzgun, annesinin sakladığı büyük sırrı öğreniyor. Yeni bölümde neler olacağını merak eden diziseverler soruyor: Kuzgun 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kuzgun 19. son bölüm izleme linki...Kuzgun 20. yeni bölüm fragmanı izle - dizi izle.

Kuzgun 20. yeni bölüm fragmanı izle - dizi izle

Kuzgun 20. yeni bölüm fragmanı izle - dizi izle

Kuzgun dizisinin 19. son bölümünde; Meryem, Neşe'nin verdiği mektup karşısında hayatının en büyük şokunu yaşar. Büyük bir acıyla yüzleşen Meryem, öğrendikleri karşısında ne yapacağını bilemezken tam bu sırada Kuzgun'un eve gelmesi gerginliği tırmandırır. Kumru da bu ana tanık olurken, annesinin herkesten büyük bir sır sakladığını keşfedip peşine düşecek.

KUZGUN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuzgun yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

KUZGUN FRAGMAN

KUZGUN 19. SON BÖLÜM İZLE

Ferman'la kentsel dönüşüm işinde ortak olan Kuzgun, konutlardan bazılarının açık artırmaya çıkılacağını öğrendiğinde deliye dönecek. Dila ve Ferman'la yeniden karşı karşıya gelen Kuzgun'un kahvesinin taranması tansiyonu yükseltecek. Kuzgun'a gittikçe yaklaşan Güneş'in devamlı evden uzakta vakit geçirmesi Neşe ve Ferman'ın dikkatini çekecek. Kuzgun da aslında Güneş'i tanımadığını fark ederken yaşanacak büyük yüzleşme gerilimi tırmandıracak.

Kuzgun'un kentsel dönüşüm projesinde Ferman'la ortak olması Kuzgun ile Ferman arasındaki savaşı resmen başlatır. Artık her arenada bu iki isim karşı karşıya gelecektir. Kuzgun'un kendisini ortaklığa mecbur etmesinin acısını Ferman üst üste hamlelerle çıkarır. Kuzgun, önce Dila, ardından da Ferman ile önemli yüzleşmeler yaşar

Yorumlar