Anasayfa /  Foto Galeri

Kuruluş Osman'da Söğüt’te büyük tehlike! Osman Bey, Moğollarla karşı karşıya!

Atv'nin 5 sezondur izleyici rekoru kıran dizisi Kuruluş Osman yeni bölümünde de izleyiciyi ekran kitleyecek sahnelerle ekranda olacak.‘Kuruluş Osman’ın 8 Kasım Çarşamba akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 135. Bölümünde Osman Bey; Moğollarla karşı karşıya gelirken, Üstat Gera ise Söğüt’ü ateşe verecektir. Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? Tüm ayrıntılar haberimizde.

Kuruluş Osman'da Söğüt’te büyük tehlike! Osman Bey, Moğollarla karşı karşıya! - Sayfa 1

Kuruluş Osman'da Söğüt’te büyük tehlike! Osman Bey, Moğollarla karşı karşıya!

Atv'nin 5 sezondur izleyici rekoru kıran dizisi Kuruluş Osman yeni bölümünde de izleyiciyi ekran kitleyecek sahnelerle ekranda olacak.Her çarşamba akşam atv ekranlarında izleyici ile buluşan Kuruluş Osman'da Söğüt’te büyük tehlike! Osman Bey, Moğollarla karşı karşıya! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? Tüm ayrıntılar haberimizde.

Kuruluş Osman'da Söğüt’te büyük tehlike! Osman Bey, Moğollarla karşı karşıya! - Sayfa 2

atv ekranındaki beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’ın 8 Kasım Çarşamba akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 135. Bölümünde Osman Bey; Moğollarla karşı karşıya gelirken, Üstat Gera ise Söğüt’ü ateşe verecektir.

Kuruluş Osman'da Söğüt’te büyük tehlike! Osman Bey, Moğollarla karşı karşıya! - Sayfa 3

Kuruluş Osman 135.Bölümde neler olacak?

OSMAN BEY’İN MOĞOLLAR’A KARŞI PLANI NEDİR?

Olcaytu Han’ın elçisi Uçlar’a gelmiştir. Konya’nın ödediği vergiyi Yakup Bey’den ister. Osman Bey birlik için bu altını kendisi ödeyecektir. Fakat Osman Bey’i rahatsız eden bir şey vardır. Yakup Bey’den askerleri toplayıp orduyu kurmasını ister. Osman Bey’in Moğollar’a ka

Kuruluş Osman'da Söğüt’te büyük tehlike! Osman Bey, Moğollarla karşı karşıya! - Sayfa 4

OSMAN BEY, ÇALINAN HAZİNENİN ARDINDAN VERGİYİ NASIL ÖDEYECEKTİR?Osman Bey, Yenişehir Sarayı’na yapılan baskın sonrası daha da bilenir. Asla sinmeyecek ve yerinde durmayacaktır. Bunu yapanlar bedelini ödeyecek ve fütühat durmayacaktır. Fakat Osman Bey hazinenin çalındığını da öğrenir.  Osman Bey, Moğol’un beklediği vergiyi ödeyebilmek için ne yapacaktır?