Anasayfa /  Foto Galeri

Kuruluş Osman'da Osman Bey, Sultan Mesud’un bıraktığı hazineyi bulabilecek mi?

Gazze için ülkemizde ilana edile 3 günlük yas nedeni ile bir hafta gecikmeli ekrana gelencek yeni bölümünde de Kuruluş Osman yine nefes kesecek. Atv ekranında ‘Kuruluş Osman’ın 25 Ekim Çarşamba akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 133. Bölümünde Osman Bey; oğullarıyla beraber hazinenin peşine düşerken, Yakup Bey ise kızı Gonca Hatun ve oğlu Mehmet Bey’le hamle yapmaya hazırlanmaktadır. Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? Tüm ayrıntılar haberimizde

Kuruluş Osman'da Osman Bey, Sultan Mesud’un bıraktığı hazineyi bulabilecek mi? - Sayfa 1

OSMAN BEY, YAKUP BEY’E MEYDAN OKUYOR

atv ekranındaki beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’ın 18 Ekim Çarşamba akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 133. Bölümünde Osman Bey; oğullarıyla beraber hazinenin peşine düşerken, Yakup Bey ise kızı Gonca Hatun ve oğlu Mehmet Bey’le hamle yapmaya hazırlanmaktadır.

Kuruluş Osman'da Osman Bey, Sultan Mesud’un bıraktığı hazineyi bulabilecek mi? - Sayfa 2

Kuruluş osman 133.Bölümde neler olacak?

YAKUP BEY’İN ÖNÜNÜ KESECEK TEK ŞEY!

Osman Bey, Sultan Mesud’un bıraktığı hazineden haberdardır. Yakup Bey’in hakimiyetini kıracak tek şeyin hazine olduğunu düşünmektedir. Orhan Bey’e de Alaeddin Bey’e de bununla ilgili vazife verir. Alaeddin Bey, Yakup Bey’in her adımını takip edecek Orhan Bey de hazineyi bulacaktır!  Yakup Bey, Gonca’nın getirdiği fermanla birlikte hazineyi de öğrenir. Yakup Bey iktidar için her şeyi yapmayı meşru görmektedir. Hazineyi Osman Bey’e bırakmayacaktır. Yakup Bey nasıl bir hamle yapacaktır?

Kuruluş Osman'da Osman Bey, Sultan Mesud’un bıraktığı hazineyi bulabilecek mi? - Sayfa 3

HOLOFİRA’NIN YOLU ORHAN BEY’LE NASIL KESİŞECEK?

Orhan Bey hazine peşindeyken sarayda bıraktığını sandığı Holofira ile yolları nasıl kesişecektir?

Kuruluş Osman'da Osman Bey, Sultan Mesud’un bıraktığı hazineyi bulabilecek mi? - Sayfa 4

HAZİNEYE İLK KİM ULAŞACAK?

Mehmet Bey de babasının emriyle hazinenin peşindedir. Mehmet Bey hazineyi alabilmek için nasıl bir oyun kuracaktır? Hazineye giden yolda Mehmet Bey ve Orhan Bey arasına neler yaşanacaktır? Hazine kimin olacaktır?