Anasayfa /  Güncel

Kurtlar Vadisi'nde öyle bir detay ortaya çıktı ki!

TRT ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2014 yılında yayınlanan 44'üncü bölümünde karşımıza çıkan "Erdoğan Operasyonu" isimli kitap detayı 3 yıl sonra ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2017 02:32

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2014 yılında ekrana gelen 44. bölümünde gözlerden kaçan bir detay, 3 yıl sonra ortaya çıktı.

"ERDOĞAN OPERASYONU"

Daha önce 'Erdoğan' yazılı mezar taşı ve 'RTE' plakalı araçla gündeme gelen dizi, şimdi de 'Erdoğan Operasyonu' isimli kitapla adından söz ettireceğe benziyor. Kitap 44'üncü bölümde dizinin kötü karakterleri arasında yer alan İskender Büyük'ün cezaevinde okuduğu kitaplar arasında gösteriliyor. Ayrıca İskender Büyük'ün adliyeye giderken bile kitabı elinden bırakmaması dikat çekiyor.

"ERDOĞAN" YAZILI MEZAR TAŞI

Hatırlanacağı gibi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2012 yılında yayınlanan 159'uncu bir bölümündeki "Erdoğan" yazılı mezar taşının dizi ekibi tarafından özel olarak hazırlandığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

"RTE 321" PLAKALI ARAÇ

"Erdoğan" yazılı mezar taşından sonra ikinci dtayda İskender Büyük'ün "RTE 321" plakalı aracı olay olay olmuştu. Dizinin 2013 yılında yayınlanan bir bölümünde "Recep Tayyip Erdoğan" kısaltması olarak bilinen "RTE", dizide kötü karakteri canlandıran İskender Büyük'ün arabasının plakası olarak görülüyor. Plakada "RTE"'den sonra "321" rakamlarının da yer alması büyük tartışmalara yol açmıştı.

YAPIMCI ŞİRKETİ ZORA DÜŞÜRECEK

Kurtlar Vadisi'nde 3 yıl sonra açığa çıkan kitap detayının da daha önce orataya çıkan, mezar taşı ve plaka tartışmalarını aratmayacağı ve dizinin yapıpmcı şirketini zora düşüreceği tahmin ediliyor.

sanhaber-haberler


Yorumlar