Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Kurşun 4.Bölüm Fragmanı İzle | Kurşun 4.Bölüm İzle

Kurşun 4.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kurşun 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kurşun dizisinin yeni bölümü 13 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 10 Kasım 2019 17:13

Kurşun 4.Bölüm Fragmanı İzle | Kurşun 4.Bölüm İzle

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Berrak Tüzünataç gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kurşun 4.Bölümde de nefes kesecek

KURŞUN YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Orhan Atmaca, yılın davasında köşeye sıkışıyor. Artık elinde gizli bir tanık var. Gizli tanık Gülce korunmak için Orhan Atmaca’nın evine sığınıyor. Ancak Orhan farkında, Nuri Kargı’ya ulaşmak ve planlarını çözmek için Gülce’nin evinde saklanması yetmez. Fazlası gerek. Ve Orhan, Gülce’yi ateşe atacak o büyük planı kuruyor. Gülce’yi Nuri Kargı’yı yakalamak için yem olarak kullanacak. Bu planda ilk kez Leyla ve Orhan karşı karşıya değil, birlikte hareket edecekler. Leyla, babası Nuri Kargı’yla yüz yüze gelecek. Orhan’ın oyununda babasını yakalaması için yardım edecek. Henüz kimse bilmiyor ama namlı İstanbul’un Boğası kendi küçük planlarını kurmaya başlayacak, Aydın ise Nuri Kargı’ya silah çekmenin ardından, aldığı kararların bedellerini ödeyecek. Bunca planın, acının, kederin içinde Orhan ve Leyla birbirlerine adım atacak. Geçmişlerindeki karanlıklara rağmen birbirlerine umut olacaklar.

KURŞUN SON BÖLÜM İZLE

 

Yorumlar