Anasayfa /  Spor

Kulüpler Birliği Başkanı belli oldu

Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanı Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi oldu.

Abone ol
Abone ol 05 Şubat 2021 17:35

Kulüpler Birliği Vakfı, yeni başkanını belirleyecek seçim adına toplanmıştı. Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’in görevi bırakmasının ardından seçim için yapılan toplantıda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği’nin yeni başkanı oldu.

Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği'nin tarihindeki 11. başkan oldu. 5 Kasım 2019'da seçilen Mehmet Sepil'den önce de yine o dönemde Beşiktaş Başkanı olan Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı'nın da başkanlık görevini yürütmüştü. Fikret Orman öncesinde de Dursun Özbek ve Göksel Gümüşdağ'ın yürüttüğü başkanlık görevi, 2 yıllık Mehmet Sepil döneminin ardından yine bir İstanbul takımının başkanı tarafından yürütülecek.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN ÇEBİ'YE TEBRİK
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına seçilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısında başkanlığa seçilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi tebrik ediyorum. Ahmet Nur Çebi'ye çalışmalarında başarılar diliyorum. Başkanlık görevini devreden Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Yorumlar