Anasayfa /  Foto Galeri

Kulaklık hediyeli Nothing Phone (2a) Dünya ile aynı anda Türkiye'de satışta!

Arka yüzündeki üçlü Glyph Arayüzü ışıklandırması ve sıra dışı tasarımıyla rakiplerinden kolayca ayrılıp yenilikçi bir Android deneyimi sunan Nothing Phone (2a), 19.999 TL’den başlayan fiyatlarla tüm pazaryerlerinde satışa çıktı. Lansman sürecine özel Phone (2a) alanlara sınırlı sayıda 3.499 TL değerindeki Nothing’in kablosuz kulaklığı Ear Stick de hediye edilecek.

Kulaklık hediyeli Nothing Phone (2a) Dünya ile aynı anda Türkiye'de satışta! - Sayfa 1

Kulaklık hediyeli Nothing Phone (2a) Dünya ile aynı anda Türkiye'de satışta!

Arka yüzündeki üçlü Glyph Arayüzü ışıklandırması ve sıra dışı tasarımıyla rakiplerinden kolayca ayrılıp yenilikçi bir Android deneyimi sunan Nothing Phone (2a), itibariyle 19.999 TL’den başlayan fiyatlarla tüm pazaryerlerinde satışa çıktı. Lansman sürecine özel Phone (2a) alanlara sınırlı sayıda 3.499 TL değerindeki Nothing’in kablosuz kulaklığı Ear Stick de hediye edilecek.

Kulaklık hediyeli Nothing Phone (2a) Dünya ile aynı anda Türkiye'de satışta! - Sayfa 2

Londra merkezli global teknoloji markası Nothing’in geçtiğimiz hafta Türkiye’de lansmanını yaptığı Phone (2a) modeli bugün itibariyle tüm pazaryerlerinde satışa çıktı. Evofone garantisiyle Türkiye’ye gelen cihaz, yenilikçi yapısı ve bulunduğu segmentte sunduğu donanım özellikleriyle dikkat çekiyor.

Kulaklık hediyeli Nothing Phone (2a) Dünya ile aynı anda Türkiye'de satışta! - Sayfa 3

Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışta

Markanın global sürecine paralel Türkiye’de de aynı anda satışa çıkan Nothing’in en yeni akıllı telefonu; Evofone.com’un yanı sıra tüm online pazaryerlerinde ve seçili teknoloji mağazalarında satılıyor.

Kulaklık hediyeli Nothing Phone (2a) Dünya ile aynı anda Türkiye'de satışta! - Sayfa 4

Milk ve Siyah olmak üzere 2 modelle Türkiye’ye gelen cihazın 8+128 GB modeli 19.999 TL, 12+256 GB modeli ise 21.999 TL’den başlıyor. Buna ek lansman sürecinde özel olarak Phone (2) alanlara markanın 3.499 TL değerindeki kablosuz kulaklığı Ear Stick de hediye edilecek.