Anasayfa /  Magazin

Kubilay Aka ile Miray Daner'in ayrılık nedeni Hilal Altınbilek mi? Daner'den ilk hamle...

'Vatanım Sensin' dizisinde tanışıp 2.5 yıldır aşk yaşayan Kubilay Aka (24) ve Miray Daner (20) ilişkilerini bitirdi.

Abone ol
Abone ol 02 Ağustos 2019 11:44

'Vatanım Sensin' dizisinde tanışıp 2.5 yıldır aşk yaşayan Kubilay Aka (24) ve Miray Daner (20) ilişkilerini bitirdi.

Kubilay Aka ile Miray Daner, 'Vatanım Sensin'de oynarken aşk yaşamaya başlamış ama dizi bitinceye kadar 2.5 yıl ilişkilerini saklamışlardı. Sevgililer sürpriz şekilde ayrıldı.

Kubilay Aka, Instagram hesabından şöyle veda etti: ''Hoşça kal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. 2.5 yıl o güzel gözlerden başkasına bakmadım. Sen hep çok özel olacaksın.''

Bu duysusal sözlerden hemen sonra bomba patladı!

“Vatanım Sensin” dizisinin setinde yakınlaşan ve iki yıldır birlikte olan Miray Daner ile Kubilay Aka, sürpriz bir kararla yollarını ayırdı. Bu gelişmeyi sosyal medyada yaptığı duygusal paylaşımla duyuran Aka, aynı akşam Gizli Kalsın adlı mekana oyuncu Hilal Altınbilek ile el ele girerken görüldü.

Aka’nın “Çukur” dizisindeki rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu’nun da eşlik ettiği çift, mekanda geç saatlere kadar eğlendi.

Sevgilisinin ihanetiyle sarsılan Miray Daner ise sosyal medya hesabından tüm fotoğrafları kaldırdı. Ancak güzel oyuncu fotoğrafların altına Aka'nın yaptığı aşk dolu yorumları ise silmeye kıyamadı.

Fotoğrafları silmesine rağmen Daner Kubilay Aka ile takipleşmeye ise devam ediyor.

Kubilay Aka, ayrılık kararını sosyal medyada şu sözlerle duyurmuştu: “Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım.”

İhaneti ifşa oldu: 

Bu mesajın ardından Kubilay Aka'nın ihanet görüntüleri sosyal medyaya düştü. Görüntülerde Aka'nın, ünlü arkadaşıyla oldukça samimi bir şekilde yakınlaşması, ayrılığı getirdi.

O kişi Hilal Altınbilek mi?: 

Kubilay Aka'nın yanındaki kişinin ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Hilal Altınbilek olduğu iddia edildi. İkiliden henüz resmi bir açıklama gelmedi.






Yorumlar