Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS'den En Az 60 Puan İle Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Belediye Başkanlığı ihtiyaç bulunan kadrolarında istihdam edilmek üzere 2 kişilik personel alımı için ilan açıklandı. 

Abone ol
Abone ol 20 Aralık 2018 13:15

Adayların bu alımlara başvuru yapabilmeleri için gerekli olan başvuru şartları şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların T.C. vatandaşı olmaları 657 sayılı devlet memurları kanununda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. 

Eğitim şartlarında en az önlisans mezunu olmak, 2018 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 ve üzeri puan almış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamaları, TCK 53. maddede belirtilen kasten işlemiş suçlardan mahkum olmamaları, ilanda belirtilen suçlardan mahkum olmamış olmaları, erkek adayların askerliğini tamamlamış ya da ertelemiş, askerlik ile ilişiği bulunmaması, görevini sürdürmeye engel herhangi bir akıl ya da bedensel engelin bulunmaması, başvuru özel şartlarını taşımaları istenilmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvurular 25 Aralık tarihinden itibaren başlayacak ve mesai saatlerinde devam ederek 22 Ocak 2019 tarihinde son bulacak. Başvuruda istenilen belgeler Belediyenin yazı işleri müdürlüğüne teslim edilmesi istenildi. Başvurular sadece şahsen yapılabilecek.

Başvuruların tamamlanmasının ardından 5 katı kadar aday mülakat sınavı için duyurulacak. Sınava girmeye hak kazanan adaylar 25 Ocak 2019 tarihinde duyurulacak. 

Sözlü sınav 29 Ocak tarihinde yapılacak. Sözlü sınava girecek adaylara sınav giriş belgesi gönderilecek. Adaylar Uludere Belediye Başkanlığına zabıta memuru alımları için istenilen evrakları ilan detaylarını öğrenebilirler.


Yorumlar