Anasayfa /  Eğitim

KPSS sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 ÖSYM KPSS lisans sınavı sonuçları tarihi belli oldu mu?

2018 KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) lisans sınavı 22 Temmuz Pazar günü gerçekleştirildi. 1 milyonu aşkın adayın katıldığı sınavda adaylar kamu personeli olmak için ter döktüler. Sınav stresini üstünden adan adayların ise şuan tek merak ettikleri konu KPSS lisans sınav sonuçları. Peki KPSS lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS sonuçları tarihi belli oldu mu? Tüm bu soruların cevaplarını Sabah.com.tr ekibi olarak sizler için hazırladık.

Abone ol
Abone ol 01 Ağustos 2018 10:29

22 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı lisans kısmına Genel Kültür Genel Yetenek kısmına 1 milyon 234 bin aday katıldı. Kamu personeli olma hedefiyle sınava giren adaylar ardından aynı gün öğleden sonra ise 440 bin 324 kişinin katıldığı Eğitim bilimleri kısmına katıldılar. Sınav stresini bir nebze de olsun üstünden atan adayların şimdi ise merak ettiği konu KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 ÖSYM KPSS lisans sınavı sonuçları tarihi belli oldu mu? İşte ÖSYM sınav takviminde yer alan KPSS lisans sınav sonucu kesin açıklanma tarihi...

KPSS LİSANS SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANMA TARİHİ

Kamu Personeli Seçme Sınavı 22 Temmuz Pazar günü 1 milyon 234 bin adayın katılımıyla gerçekleştirildi. Kamu personeli olmak isteyen adaylar sınava katılım gerçekleştirdi. Kimine göre kolay kimine göre ise zor olan bu sınav neticesinde adayların merak ettiği konuların başında ise KPSS lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu geliyor. İşte KPSS lisans sınavı sonuçları açıklanma tarihi...



KPSS LİSANS SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM'nin resmi sitesinde yer alan habere göre 22 Temmuz tarihinde düzenlenen KPSS lisans sınavı sonuçları 31 Ağustos Cuma günü açıklanacak. Adaylar 31 Ağustos cuma günü sınav sonuçlarını ais.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecekler.

Adaylar TC. kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleri ile Aday İşlemleri Sistemine https://ais.osym.gov.tr/ giriş yaparak sonuca ulaşabilecek.

Kaynak: Sabah


Yorumlar