Anasayfa /  Eğitim

KPSS Önlisans başvuruları ne zaman başlayacak ?

KPSS Önlisans başvuruları ne zaman başlayacak ?

Abone ol
Abone ol 27 Temmuz 2016 15:13

ÖSYM tarafından yapılacak KPSS önlisans sınavına girecek olan adaylar şimdiden araştırmalara başladı. Sınava girecek adaylar KPSS Önlisans başvuruları ne zaman başlayacak sorusunun cevabı arar oldu. 22 Ekim 2016 tarihinde yapılacak olan KPSS Önlisans başvuruları ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Memur olmak isteyen ve sınava hazırlanan adaylar KPSS Önlisans başvurularını beklemeye başladı. Peki KPSS Ön Lisans başvuruları ne zaman başlayacak? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim Ön Lisans düzeyinde gerçekleştirilecek olan sınav için adaylar hazırlık içinde. Peki 2016 KPSS Ön Lisans başvuruları ne zaman başlayacak? İşte KPSS Önlisans başvuru tarihleriyle ilgili merak ettikleriniz...

2016 KPSS ÖN LİSANS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde 22 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için adaylar, başvuruların ne zaman başlayacağını araştırıyor. Merakla beklenen başvurular ÖSYM'nin 2016 sınav takviminde yer alan bilgiye göre, 09-24 Ağustos 2016 tarihleri arasında alınacak. Bir adayın hem 2016-KPSS Lisans'a hem de 2016-KPSS Ortaöğretim/Önlisans'a katılması mümkün değildir. 2016-KPSS Lisans'a başvurmuş adayların 2016-KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans'a başvuru yapmaları sistem tarafından engellenecektir.

Yorumlar