Anasayfa /  Dünya

Yasaklara rağmen korona partisi düzenlediler!

ABD'de koronavirüs yasaklarına yönelik protestolar artıyor. Bu protestolar aklı başında bir çok kişi tarafından eleştirilirken, ABD'de korkunç bir gelişme yaşandı. Bazı kişilerin başkent Washington'un ilçesi Walla Walla'da gizli KOVİD-19 partileri düzenlendiği ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2020 22:05

Washington'da yetkililer, son haftalarda en az iki KOVID-19 partisi keşfetti. İnsanlar bu partilere bilerek virüse enfekte olmak için katılıyorlar.

 Medyafaresi'nin haberine göre, Walla Walla İlçesi toplum sağlığı müdürü Meghan Debolt, 20 kişilik partilerden birine giden iki genç katılımcının hastalandığını ve testlerini pozitif çıktığını söyledi. Meghan Debolt şöyle konuştu: "Bu partilere gidenler önemli bir risk altında olmadıkları düşünerek katıldılar. Ancak daha savunmasız diğer insanlara yayabileceklerini düşünmediler. Aileleri, arkadaşları ve diğerlerini riske attılar"

DeBolt, partilere katılmayı seçenlerin halk sağlığını tehlikeye attığını söyleyerek, “Hiçbir şekilde masum bir çaba değil. Bizi gerçekten geride bırakıyor. Bu, topluluğumuzun yeniden açılmasını ve ekonomimizin faaliyete geçmesini geciktirecek" dedi.

Yorumlar