Anasayfa /  Magazin

Kondom Yoksa Vermem! diyen Tuğba Ekinci itiraf etti: Salaktık ama...

Pop müziğin 44 yaşındaki ismi Tuğba Ekinci yaptığı çarpıcı itiraflarla gündeme oturdu. Ekinci, Tarkan, Hadise, Aleyna Tilki, Masumlar Apartmanı yıldızı Birkan Sokullu, Hande Yener ile ilgili de konuştu.

Abone ol
Abone ol 04 Ekim 2021 15:27

Türkiye’nin en cesur şarkıcılarından biri olan Tuğba Ekinci, Fezi Altun ve Seçkin Süngüç'ün Bize Kaldı programına katılarak hakkında merak edilenleri yanıtladı!

Nişanlınla nasıl tanıştınız?

1 senedir birlikteyiz. Bodrum’da konserlerim vardı. Berk Bey de o sırada kafede oturuyordu, yan yana geldik. Pandemi döneminin başlangıcında nişanlandık.

Sanat camiasında sizden korkuyorlar mı?

Eskiden magazinde en acayip anlarımızı yakalayıp kurguluyorlardı. O sebeple insanlar bizi böyle tanıyordu. Şimdi Instagram sayesinde daha fazla kendimizi gösterebiliyoruz.

‘Zengin adam sevmek ucuzluk’ dediğin doğru mu?

Manşet atılsın da konuşulayım diye yaptığım şeylerden biri. Ben bir şov kızıyım. Şov kızı arada saçmalar. Burada saçmalamışım.

‘Zengin adam sevmek ucuzluk’ dediğin doğru mu?

Manşet atılsın da konuşulayım diye yaptığım şeylerden biri. Ben bir şov kızıyım. Şov kızı arada saçmalar. Burada saçmalamışım.

Son dönemde sesini çok beğendiğin, dinlediğin kimler var?

Aleyna Tilki’yi çok seviyorum, çocuğum gibi geliyor bana. Hande Yener’i de çok beğeniyorum. İronik şarkıları seviyorum, giderli şarkıları sevmiyorum.

Sesinden hoşlanmadığın popçular var mı?

Ben çok bağıranları sevmiyorum. ‘Amma gür sesi var!’ denilen sesleri sevmiyorum. İsim verilmez çünkü onlar şu anda bir numara.

Kutu Kutu şarkısının klibinde Birkan Sokullu mu oynadı?

Evet! Bir kere evlenip boşandım. Henüz ünlü olmamışken evlendim, 8-9 yıl evli kaldım. Hala dostuz, görüşmeye devam ederiz. Birkan, eski eşimin basketbol takımındandı. Kendisi oynamak istedi. O zamanlar sadece basketbol oyuncusuydu.

İbo Show’a tekrar gidecek misin?

Evet! Yıllar önceki kırmızı kıyafetimin aynısını diktirdim. O zaman giydiğimi elbiseyi aradım ama bulamadım, kaybetmişim. O nedenle diktirdim.

Batıl inancın var mı?

Öyle şeylerle işim olmaz. Kahve falı bile baktırmam. Bir tek birinin elinden bıçak almam. Saçma ama yine de kalmış öyle. Anneme bile yapıyorum bunu. Oysa annem beni mi bıçaklayacak?

Almak isteyip de alamadığın bir şarkı oldu mu?

Öyle şeyler hiç yaşamadım. Zaten bana hiçbir şey küt diye gelmez. Ben bir şeyleri arayıp, eşeleyip kendim bulurum. Şans yoktur benim için. O yüzden de ‘Onu neden kaçırdım?’ diye düşünmem.

Instagram’da en son kimlere baktın?

Sizin (Seçkin ve Fezi) hesabınıza, Armağan Çağlayan’a, bir de şarkı yapan aranjörüm Arem Özgüç’e baktım.

Senin ekmeğine mani olmak isteyen hiç oldu mu?

Hiç olmadı. Sadece Nazan Öncel’le Yanma Demezler Yanan Adama şarkısına düet yaptığımızda şarkım Top 10’a girmiyordu. Şarkı her yerde gümbür gümbür çalıyordu. Hakkımızı yiyen insanlar vardı.

Geçmişe gidip neyi değiştirmek isterdin?

Hiç pişmanlığım yoktur. Öyle aksi bir tipimdir ki, onu mutlaka bir şekilde yaparım. O yüzden pişman olmam. O zamanlar salaktık ama yaşandı bitti.

Kondom’un hikayesi neydi?

Bir Türk kondom firması bana geldi, sosyal sağlık projesi yapmak istediklerini söylediler. İçinde kondom kelimesi geçen şarkılar yazdırmaya başladık. 

Kondom albümündeki şarkıların sıralaması; Kondom, Yoksa, Vermem idi. Çıktığı ilk zamanlarda Avrupa’daki MTV’de yayınlandı. 

O şimdi asker canı neler ister, kondom falan derken memleketin sapığı ilan edildim!

Tuğba Ekinci kimdir?

9 Haziran 1977′ Kars doğumlu. Pendik Lisesi mezunudur. Annesi hemşire, babası İTÜ mezunu inşaat mühendisidir. Fatih Özbilen'in eski eşidir.

Tuğba Ekinci'nin eski sevgilileri arasında 'Karadağlar'ın Gülali'si İbrahim Çelikkol ve Ümit Cem Şenol yer alıyor.Şov dünyasına girişi Osman Sınav'ın Ekinci'yi keşfetmesiyle oldu.

 

Bodrum'da 'Mavi Düşler' dizisini çekerken Ekinci'yi gördü ve teklifte bulundu. Çarkıfelek'te bir süre hosteslik yaptı.

Kral TV'de VJ oldu. 1994'te Güzellik Yarışması'na girdi, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı. Babasının izin vermemesi sonucu yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. 

Erol Köse ile tanışması şarkıcılık kariyerinin başlangıcı oldu. Özcan Şenyaylar'dan özel şan dersleri aldı. Buzda Dans yarışmasının finalisti idi.

 

Etiketler Tuğba Ekinci
Yorumlar