Anasayfa /  Dünya

Kocasını bastığı kadını, sokakta çıplak gezdirdi

Brezilya, Sao Paulo'da gerçekleşen olayda, evli bir kadın, kocasını, 20 yaşlarında bir başka kadınla bastı. Aldatılan kadın, öfkesini genç kadından çıkarmak istedi. Önce saçlarını jiletle kesti, sonra sokakta çırılçıplak gezdirip evli bir kadına ihanet edenlerle nasıl mücadele edeceğinizi göstereceğim size, dedi

Abone ol
Abone ol 11 Şubat 2017 23:01

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; aldatılan kadın önce savunmasız ‘rakibinin’ üzerine atladı, ardından jiletle saçlarını kesip elbiselerini parçaladı.



"KOCAMLA BASTIM, BUGÜNDEN İTİBAREN ESKİ KOCAMLA"



Haberde adı anılmayan kadın, 20 yaşındaki kadını başından çekerek sokaklarda dolaştırdı. Öfkeli kadın sosyal medya hesabına “Ne düşünürlerse düşünsünler umurumda bile değil. Evli bir kadına ihanet edenlerle nasıl mücadele edeceğinizi göstereceğim size. Bu sürtüğü kocamla bastım, bugünden itibaren eski kocamla” yazdı.



BEKAR OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ



Eşinin amansız saldırısından korkan şaşkın koca, yaralanan aşığının imdadına koşup elbiselerini bulmasına yardımcı oldu. Sao Paulo polisi başta olayla ilgili soruşturma başlattı fakat mağdur kadın bir açıklama yapmak üzere polis merkezine gelince olayın aslı ortaya çıktı. Talihsiz kadın, adamın kendisine bekâr olduğunu söylediğini ve beş aydır birlikte olduklarını ifade etti. Polis tarafından yakalanan saldırgan kadının, 10 yıla kadar hapisle cezalandırılabileceği belirtiliyor.





Kaynak: Posta


Yorumlar