Anasayfa /  Ekonomi

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'tan uyarı: Elzem olmayan harcamalarınızı erteleyin

Geçtiğimiz günlerde Koç Topluluğu’nun bayileri ve yetkili servisleri ile bir araya gelen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Türkiye'nin ekonomisine ilişkin beklentilerini açıkladı.

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2024 00:39

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'tan uyarı: Elzem olmayan harcamalarınızı erteleyin

Halk TV'de yer alan habere göre; "Masraflarınıza dikkat etmenizi, çok elzem olmayan harcamalarınızı ertelemenizi tavsiye ederim" diyen Koç sözlerini şöyle sürdürdü:

Biz de 3 yıl sonra 100'üncü yaşımızı idrak edeceğiz. Bir asırdır ülkemiz için değer yaratıp onunla birlikte büyüdük. Attığımız her adımda, kurtuluş ve kuruluş ruhunu daima muhafaza ettik. Bundan sonra da, sarsılmaz bir inançla Cumhuriyet değerlerinin savunucusu ve hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Sizlerle birlikte, daha da çok çalışarak, Türkiye'nin ekonomik büyümesine ve toplumsal kalkınmasına öncülük etmeyi sürdüreceğiz.
Yakın coğrafyalardaki çatışma ortamına dikkat çeken Koç; ekonomik belirsizliklerin olağan hale geldiğini vurgulayarak jeopolitik risklere de vurgu yaptı. Koç, 2020'den itibaren küresel salgın, Ukrayna'daki savaş ve hayat pahalılığı sorunlarıyla boğuşan dünya ekonomisinin, 2023'ün başında tahmin edilenden daha başarılı olduğunu belirtti.  Koç ayrıca, küresel ekonomiye ilişkin öngörülerinde temkinli olmayı sürdürdüklerini kaydetti. 

Yorumlar