Anasayfa /  Foto Galeri

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları: “Dizimizin arkasındayız”

Türkiye’de her kesim tarafından kucaklanan reyting şampiyonu dizi Kızılcık Şerbeti’nin başarılı oyuncuları, Brand Week Istanbul sahnesinde Ali Sunal moderatörlüğünde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Oyuncular dizinin kendi önyargılarını nasıl yıktığını ve hikâyenin dönüştürücü etkisini anlattı.

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları: “Dizimizin arkasındayız” - Sayfa 1

Bu yıl “Yeniden düşün. Yeniden yarat. Yeniden inşa et.” temasıyla gerçekleşen Brand Week Istanbul’un ikincü gününde, sahnede Ali Sunal ile Kızılcık Şerbeti’nin başarılı oyuncuları Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Ceren Karakoç vardı. 

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları: “Dizimizin arkasındayız” - Sayfa 2

“Ya tepki alacaktı ya birleştirecekti”

Kızılcık Şerbeti’nin en büyük başarısının “bir taraf seçmeden ortada durması” olduğunu belirten Ali Sunal oyunculara ilk olarak “Senaryoyu ilk okuduğunuzda öngörüleriniz neydi?” sorusunu yöneltti. Müjde Uzman’ın yanıtı, “Ben ‘Direkt varım’ dedim. Çünkü çok belliydi, ya çok tepki alacaktı ya da en çok ihtiyacımız olan dönemde elini taşın altına sokan, birleştirici bir güce sahip olacaktı. O yüzden sorgusuz sualsiz kabul ettim” şeklinde oldu. 

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları: “Dizimizin arkasındayız” - Sayfa 3

“Karşı tarafın fikirlerini anlamaya çalışıyorum”

Bu kadar başarıyı tahmin etmediğini söyleyen Doğukan Güngör ise, “Her yerde birilerine dokunduğu için bu iş devam eder mi diye bir beklentiyle hareket etmedim. Oynadığım karakter ile kendi karakterim asla bir değil. Bu dizinin dini tarafı olması, benim Doğukan olarak oynamam hayattaki empatim açısından da çok iyi oldu” ifadelerini kullandı. Güngör, “Bence bütün toplumlarda bir şeye tutunma, ait olma ihtiyacı olduğu için, sanki karşı tarafa kulaklarımızı ve gözlerimizi hep kapatmışız. Karakterim sebebiyle bu tarafın da fikirlerini anlamaya çalışıyorum” diye ekledi.

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları: “Dizimizin arkasındayız” - Sayfa 4

“Dizimizin arkasındayız”

Ceren Karakoç ise ilk aşamadaki duygularını, “İlk beş bölüm senaryosu gelmişti; hepsini tek tek okumuştum. Hem hikâye hem de bana gelen rol bakımından çok heyecanlandım. Ya batacaktık ya  çıkacaktık. İki senedir büyük bir başarıyla devam eden dizimizin arkasındayız” sözleriyle paylaştı.