Anasayfa /  Foto Galeri

Kısa, uzun, anlamlı en güzel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları ve sözleri!

Dünya Kadınlar Günü mesajları merak ediliyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları ve sözleri an itibariyle milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Bu özel günde sevdiklerinin kadınlar gününü kutlayacak vatandaşlarımız için en güzel ve yeni kadınlar günün mesajlarını bir araya getirdik. İşte birbirinden anlamlı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları ve sözleri...

Kısa, uzun, anlamlı en güzel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları ve sözleri! - Sayfa 1

8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları, vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Kadınlar Günü için en güzel mesaj ve söz seçeneklerini bir araya getirdik.

İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sözleri ve anlamlı kısa uzun mesajları 2022...

Kısa, uzun, anlamlı en güzel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları ve sözleri! - Sayfa 2

Bugün bizi biz eden ailelerimizin temeli sayılan kadınlarımızın günüdür. Erzurumlu Kara Fatmaların, Nene Hatunların günüdür. Kurtuluşu omuzlayan cenneti ayakları altında taşıyan kadınlarımızın günüdür. Kadınlar Günü kutlu olsun.

Kısa, uzun, anlamlı en güzel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları ve sözleri! - Sayfa 3

"Bir toplum, bir millet erkek ve kadın denilen iki cins insandan meydana gelir. Mümkün müdür ki, bir toplumun yarısı topraklara zincirlerle bağlı kaldıkça, diğer kısmı göklere yükselebilsin!" Mustafa Kemal Atatürk

Kısa, uzun, anlamlı en güzel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları ve sözleri! - Sayfa 4

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.